Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbal v Kardašově Řečici jubiluje. V exhibici se představí Sigiteam

 
pondělí, 25. července 2022, 18:42

Fotbalový klub FK Kardašova Řečice 1922 si v sobotu 30. července připomene 100. výročí od založení klubu. Odpolední program oslav se odehraje na fotbalovém stadionu. Hlavním tahákem bude zápas kardašovořečických legend proti výběru Deštné a samozřejmě exhibice v podání Sigiteamu.

Za Sigiteam hrávají: Siegl, Hašek, Vízek, Panenka, Otepka, Jarošík, Kohák, Šmicer, Novotný, Švancara, Koller, Poborský, Ujfaluši, Berger, Hapal, Látal a další.

Za legendy Kardasovořečickeho týmu nastoupí: Vlk, Kalina, Markes, Pivec, Roubík Z., Kvasnička, Šiman, Rychlý, Zíka, Mach, Blízek, Pozníček, Šergl, Pražák, Roubík V., Vasil, Bílek a hrající trenér Brunner.

Sestava A teamu: Houdek, Bílek, Hrubý, Mikloš, Trepka, Šergl, Kupka, Kovář, Klokner, Tomeček, Roubík, Madar, Valek, Tajml, Slavík.

Mezi hlavními zápasy odehrají svá utkání minipřípravka, přípravka a žáci.

Večerní část programu se odehraje na vedlejším hřišti za umělého osvětlení s populární kapelou Baret od 20 hodin.

Celodenní vstupné na fotbal s taneční zábavou 100 Kč. Děti vstupné zdarma.

Napsal(a) Redakce