Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jankov v Týně nevystřelil a vracel se s prázdnou

 
pondělí, 16. května 2022, 11:20

Týn nad Vltavou - Když nevystřelíš, tak nedáš gól. Otřepané známé pravidlo, které se Jankovu v sobotu vymstilo. V utkání 25. kola krajského přeboru byli Jankovští v poli herně opticky lepší, avšak ve finální fázi zcela bezzubí. Za zápas vyprodukovali pouze jednu střelu na branku, což logicky může na body stačit jen stěží. Proto se nakonec z vítězství radovala domácí Olympie.

Domácím se podařilo skórovat hned v 11. minutě, kdy si na Dobalův rohový kop na zadní tyči naběhl Lukáš Stoklasa a střelou z voleje zamířil přesně – 1:0.

Druhý úder přidali fotbalisté Týna v 19. minutě. Dobal vysunul rychlého Štose, jehož přízemní střelu Komrska vyrazil před sebe a dobíhající Dominik Dumbrovský už s dorážkou neměl výraznější potíže – 2:0.

Jankov se dočkal po půlhodině hry, jenže gól Popelky po předchozí akci Hüttnera s Kočerem pro ofsajd neplatil.

Trenér Jankova Petr Kadlec nemohl počítat s Kollárem, Kroneislem, Bendou a s druhým nejproduktivnějším hráčem týmu Sypalem. K tomu se už během první půle zranil Fajtl a v poločasové přestávce musel hřiště taktéž opustit Řehoř. Přesto měli hosté po celou dobu územní převahu, ze které ale nebyli schopni vytěžit zcela nic plodného.

A tak za zmínku stojí snad jen dva momenty. Dobalova hlava nad hostující branku a jediná střela Jankovských do prostoru branky, která přišla až v 88. minutě. Přímý kop Hanzlíka si však Vachuta pohlídal a třetí nejpropustnější obrana v soutěži si tak celkem v poklidu pohlídala čisté konto.

FK Olympie Týn nad Vltavou – SK Jankov 2:0 (2:0)

Branky: 11. Stoklasa, 19. Dumbrovský. Rozhodčí: Votava – Izugrafov, Průchová. ŽK: 4:3 (Dobal, Vařil, Maxa L., Dumbrovský – Lošek, Klíma, Schönbauer). Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:5. Diváci: 122.

FK Olympie Týn nad Vltavou: Vachuta – Houska, Vařil, Maxa L., Meidl – Dvořák (56. Maxa T.), Dobal, Hudeček, Stoklasa Dumbrovský – Štos (72. Procházka).

SK Jankov: Komrska – Řehoř (46. Klíma), Fajtl (42. Bláha), Lošek, Jirkovský – Kočer (67. Vokurka), Hanzlík, Schönbauer, Voráček, Hüttner – Popelka.

Nejlepší hráči: Dobal, Vařil – Lošek, Schönbauer.

Napsal(a) SK Jankov | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama