Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trenér Sergejs Golubevs: Ještě není nic hotovo, musíme pracovat a Ústí porazit

 
sobota, 30. dubna 2022, 11:01

Tábor – Na prvomájovou neděli od 17:00 přivítá A tým FC MAS Táborsko na domácím stadionu v rámci 27. kola F:NL celek FK Ústí nad Labem neboli „Armu“. Jedná se o předposlední domácí zápas v tomto ročníku.

Jihočeské mužstvo je dobře naladěno po výhře v Prostějově (1:2, Tijani, Mrsic), ale jak říká trenér Sergejs Golubevs, ještě je třeba pracovat a soustředit se na nedělní utkání s cílem je zvládnout a získat další tři body. Táborsko v květnu čeká pět duelů včetně odloženého zápasu v Chrudimi ve středu 4. května.

Ústí nad Labem je v tabulce F:NL předposlední, naposledy doma remizovalo s Duklou 1:1. Na Táborsko ztrácí aktuálně 8 bodů. „Tým z Ústí má nového, zkušeného trenéra Haška. Doma bude ještě hrát s Chrudimí a Třincem, k nám může přijet s relativně chladnou hlavou. Očekávám bojovný zápas, Ústí nám nedá nic zadarmo, bude hrát agresivně,“ míní trenér Táborska, který by si přál navázat na prostějovský výkon v prvním poločase, kdy Táborsko ve hře dominovalo, dalo gól z penalty a vytvořilo si spoustu dalších šancí. Proměňování příležití je další výzvou pro táborský tým, který má teď řadu pěti zápasů bez porážky. Po podzimním střetnutí se Ústí a Táborsko rozešly smírem 2:2.

V neděli 1. května FC MAS Táborsko potřebuje podporu fanoušků a domácí kulisu. „Chtěl bych, aby na zápas dorazilo co nejvíce diváků a zopakovala se atmosféra ze zápasu se Spartou B. Věřím, že se fanouškům odměníme dobrým výkonem,“ pozval do ochozů Sergejs Golubevs.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC Táborsko