Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko U11 obsadilo 2. místo na turnaji ve Zdětíně

 
čtvrtek, 4. května 2017, 18:11

Hráči starší přípravky mužstva FC MAS Táborska (ročník 2006) o prodlouženém víkendu moc neodpočívali. Po odehrání povinného krajského kola př. přípravek v neděli hned následující den v pondělí 1. 5. odehráli turnaj mládeže p. Kocourka. Turnaj se uskutečnil v obci Zdětín, okres Benátky nad Jizerou, za účasti deseti družstev.

Družstva byla rozdělená do dvou skupin po pěti. Táborští ve skupině B odehráli čtyři vítězné zápasy a z prvního místa postoupili bez ztráty kytičky do finále. Hodně tím rozzlobili „Kladeňáky“, kteří si brousili zuby na celkové prvenství v turnaji.

První místo ve skupině posunulo svěřence trenéra Vladimíra Dobranského do finálového zápasu proti Viktorii Žižkov. Po bojácném a ospalém začátku prohrávali 0:2. Ani zlepšený výkon v druhé polovině zápasu jim nedopřál gólovou radost. Při hře o všechno inkasovali v závěru ještě jednou.

„I přes finálovou prohru můžeme kluky pochválit za bojovné výkony a hlavně za předvedené fotbalové schopnosti, které dokázali z tréninku dostat do zápasových situací. Druhé místo a medaile s pohárem si zasloužili,“ zaznělo z táborské výpravy.

Napsal(a) Kateřina Betáková | Foto Vladimír Dobranský, FCT