Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Derby Jankova s Čížovou je odloženo. V Roudném přivítají Admiru

 
sobota, 29. dubna 2017, 09:49

V sobotu dopoledne padla definitivní odpověď na to, zda se odehrají další zápasy jihočeských zástupců v divizi. Slavoj Č. Krumlov střetnutí s prvními K. Vary odložil již v pátek a hrát se nebude ani tolik očekávané a atraktivní regionální derby mezi Jankovem a Čížovou. Na fotbal můžete vyrazit do Roudného. Trávník na E.ON Stadionu je způsobilý ke hře a nic nebrání tomu, aby se na něm dnes odehrál od 13.30 hodin duel s Admirou Praha.

Tři dny volna si užijí fotbalisté Jankova a Čížové. Hřiště je podmáčené a bylo zbytečné riskovat, aby jeden zápas na něm zanechal následky na celý půlrok. „S lítostí Vám musíme oznámit, že sobotní jihočeské divizní derby SK Jankov - Sokol Čížová se pro nezpůsobilý terén v Precis aréně neuskuteční. Oba kluby se nyní musejí dohodnout na náhradním termínu. O tom Vás budeme samozřejmě včas informovat. Užijte si pohodový prodloužený víkend!“ napsali na klubovém webu Jankovští.

Potvrdit body z Klatov

Roudné minule prolomilo černou sérii na venkovních hřištích a trenéra Rudolfova Otepku potěšil nejenom výkon, ale i střelecká efektivita. „Myslím, že by se tyhle vydřené body mohly a měly pozitivně projevit hlavně v koncovce i v dalších zápasech,“ prohlásil po Klatovech.

Potvrdit cenný zisk ze západu Čech budou chtít Malšané v domácím prostředí v sobotu 29. dubna chvilku po obědě proti Admiře. Klub z pražských Kobylis patří ke špičce tabulky divize A, aktuálně mu patří čtvrté místo, a netají se ambicemi postupu do ČFL. Ve třetí lize naposledy účinkoval před třemi roky. Malšané jsou po dvou výhrách a hlavně dobrých výkonech patřičně nabuzení a na roudenském E.ON stadionu budou usilovat o skalp Pražanů a další tři důležité body do tabulky.

Začátek utkání byl přesunut na 13.30 hodin a řídit ho bude trojice rozhodčích František Cihlář - Pavel Štrincl, Miroslav Novotný.

Napsal(a) Michal Průcha