Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko má pro sobotní zápas s Příbramí motivaci: dosáhnout na 25 bodů

 
pátek, 26. listopadu 2021, 18:05

Táborsko – Sobota 27. listopadu od 13:30 bude stadion Kvapilova patřit poslednímu letošnímu zápasu FC MAS Táborsko proti 1. FK Příbram. Exligista má na svém kontě 14 bodů, Táborsko 22.

„Podcenění Příbrami však není na místě, nepřichází v úvahu. Příbram má dobré mužstvo, zkušené, v minulé sezoně hrálo první ligu. Určitě k nám přijede s cíle bodovat. My máme o motivaci postaráno. Chtěli bychom mít před zimní přestávkou po 16 zápasech na kontě 25 bodů, což znamená, že potřebujeme doma vyhrát. Chceme se s tímto rokem rozloučit vítězně,“ přeje si asistent trenéra Sergejs Golubevs.

Příbram má nového trenéra: Tomáše Zápotočného. Ten začal své angažmá domácí remízou s Jihlavou.

Táborsko v pátek potrénovalo. Jednalo se o klasický předzápasový trénink, který slouží mj. k nácviku standardek a dalších činností. Tým je připraven zopakovat letní vítězství nad Příbramí (0:2), když na hřišti soupeře skórovali Vozihnoj a Matoušek.

Nadcházející sobotní duel odřídí trojce rozhodčích: Švagr – Slavíček, Machač.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař