Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dynamo končí v poháru, na penalty postoupila Olomouc

 
úterý, 23. listopadu 2021, 22:31

České Budějovice – Sedmý postupující do čtvrtfinále domácího poháru vzešel z úterního souboje českobudějovického Dynama a Sigmy Olomouc, který nerozhodlo ani prodloužení a vítěze určily až pokutové kopy.

Budějovičtí vstoupili do osmifinálové dohrávky MOL Cupu lépe a již 9. minutě se ujali vedení. Čavošovu přihrávku zakončil technickou střelou k tyči z druhé vlny nabíhající Brandner.

Po změně stran byli Hanáci aktivnější a v 60. minutě vyrovnali dorážkou Růska. Domácí zahrozili střídajícím Mršičem a Brandnerem, ale stav se ani přes půlhodinové prodloužení nezměnil.

Na řadu přišly penalty, ale exekutoři několikrát vyhořeli. Dynamo polovinu pokutových kopů neproměnilo, jako poslední v osmé sérii obránce Skovajsa, po něm uspěl Breite a zajistil Sigmě postup.

SK Dynamo České Budějovice – SK Sigma Olomouc 1:1 po prodl. (1:1, 1:0), na penalty 4:5

Góly: 9. Brandner - 60. Růsek. Rozhodčí: Machálek - Nádvorník, Vodrážka. ŽK: Hora, Králik, Čolić, Valenta - Poulolo, Sedlák, Vepřek. Diváci: 618. Penalty proměnili Škoda, Mršič, Talověrov, Králik - González, Vepřek, Greššák, Uriča, Breite. Neproměnili Čolič, Hellebrand, Bassey, Skovajsa - Zahradníček, Růsek, Poulolo.

Dynamo: Šípoš - Čolič, Talověrov, Králik, Skovajsa - Hora (84. Valenta), Čavoš (110. Hellebrand) - Van Buren (70. Mršič), Mihálik (70. Škoda), Brandner (98. Tolno) - Bassey. Trenér Horejš.

Olomouc: Stejskal - Poulolo, Hubník, Vepřek - Zahradníček, Breite, Sedlák (100. Greššák), Daněk (69. Matoušek), Zmrzlý (100. González) - Růsek, Zifčák (90. Šíp, 116. Uriča). Trenér Jílek.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama