Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písek prohrál, jinak příprava splnila účel

 
sobota, 20. listopadu 2021, 10:55

Fotbalisté Písku pokračují i po skončení podzimní části třetí ligy v tréninkovém procesu. Přípravu si zpestřují přátelskými zápasy a v pátek si zahráli proti béčku pražské Dukly.

Výsledkově zápas Písku nevyšel, když Dukle podlehl 2:3, trenér Milan Nousek byl přesto spokojený, protože utkání splnilo přesně to, co od něj očekával. „Sice jsme prohráli, jinak to ale byla ideální příprava, protože jsme mohli dát šanci několika talentovaným dorostencům a vidět je v akci,“ pochvaloval si kouč.

V prvním poločase otevřel skóre František Belej, Dukla ale stačila do přestávky vyrovnat. Na začátku druhého poločasu dával Martin Voráček na 2:1, pak už ale góly stříleli jen mladíci Dukly, kteří vždy zakrátko stačili vyrovnat a deset minut před koncem vsítili vítěznou trefu.

V píseckém mužstvu se tedy střelecky prosadili zkušení fotbalisté, trenér Nousek si ale všiml i dobrých individuálních výkonů některých mladších hráčů.

Větší prostor dostal hráč písecké devatenáctky Martin Kynkor. „Hrál sedmdesát pět minut a počínal si velice slušně, stejně jako Jakub Stejskal, který je v áčku náhradníkem a spíše střídá,“ řekl na adresu mladíků, kteří odehráli větší část zápasu trenér.

Na hřiště se v průběhu devadesáti minut dostali i další mladí hráči z dorostu, jako Tom Bílý, Rostislav Baďura ml. nebo Václav Pícha.

Příští pátek si Písečtí pozvali k dalšímu přátelskému utkání dorost Dynama Č. Budějovice U19.

FC Písek - FK Dukla Praha B 2:3 (1:1)

Góly:15. Belej, 48. Voráček – 17. Kozojed, 53. (pen.) Hodek, 80. Villaseca.

FC Písek: Satrapa – Sajtl, Volf, Kulík, Pineau (80. Baďura) – Stejskal (60. Bílý), Kynkor (75. Pícha), Hrachovec, Koreš, Voráček – Belej.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto FC Písek