Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sálový fotbal v okrese se blíží mílovými kroky

 
úterý, 16. listopadu 2021, 09:44

České Budějovice - Sáloví fotbalisté v okrese již netrpělivě vyhlížejí start nové sezony, která se rozběhne již tento víkend. Nevlídné zimní počasí tak vymění za vyhřáté haly, tradičně se bude hrát v českobudějovické hale Na Sádkách, v tělocvičnách základních škol v Lišově a na Hluboké a v Hrdějovicích.

Českobudějovický okres se může pyšnit suverénně největší členskou základnou v celé republice, na startu bude 24 týmů rozdělených do tří soutěží, hrát se bude i okresní pohár.

Rok a půl trvající pandemie COVID zasáhla i do startu již 27. ročníku, který musel být v loňském roce zrušen, nicméně na počtu účastníků to na rozdíl od jiných sportovních uskupení nemělo zásadní vliv.

Do soutěží se nepřihlásily celky B-Cross team (odhlásil se již v loňském zrušeném ročníku), Černý Bez a rezerva Next, novým týmem je Háječek Prachatice, junioři Netáhel (ti se přihlásili již do loňského zrušeného ročníku) a Partizan Colas. Název týmů změnil Zmijozel (bývalé Profi FP) a Polycarbon (původně Dachbest).

Okresní prvenství obhajuje v lize i poháru celek PCO Rudolfov

Naplánovány jsou tradičně mládežnické turnaje vypsané pro kategorie starších žáků a dorostu, v případě zájmu proběhne opět i tradiční turnaj žen. Poděkování patří touto cestou všem účastníkům soutěží dospělých, kteří částí svého startovného dobrovolně pokryli rozpočet pro uspořádání těchto turnajů a není jím tímto vstřícným krokem lhostejná budoucnost tohoto sportu.

Součástí vyhodnocení bude i tradiční sestavení All-stars týmu všech soutěží, na kterých budou mít největší podíl rozhodčí jednotlivých utkání.

Lze už jen doufat, že bude odehrán kompletní ročník a tradiční setkání nebudou po roční odmlce nijak ovlivněna. V úvodním programu je na pořadu 1. okresní liga v Lišově(neděle 21.11., 8:00) a 2. okresní liga na Hluboké (sobota 20.11., 8:00).

Napsal(a) Luboš Zabilka, předseda ČBSSF | Foto ČBSSF
 


 
Reklama