Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V souboji o čelo tabulky 2. ligy hostí v pátek Absolut FC Baník Chomutov

 
čtvrtek, 11. listopadu 2021, 08:46

Pokud po skončení nižších fotbalových soutěží přemýšlíte, kam za „kulatým nesmyslem“ vyrazit, máme pro vás ideální fotbalové, přesněji řečeno futsalové menu. V rámci 8. kola 2. Futsal ligy západ se v pátek od 20:30 hod. v českobudějovické Sportovní hale střetne domácí Absolut Černý Dub s chomutovským Baníkem.

Jihočeští futsalisté navzdory tomu, že již poznali hořkost porážky, nadále prožívají velice povedenou sezonu. V aktuální neúplné tabulce jim patří 4. místo. Po domácí remíze (4:4) s pražskými Wizards v polovině října okusil Absolut poprvé v sezoně hořkost porážky. V daleké Kadani totiž podlehl Spartaku Perštejn 2:3 penaltou 30 vteřin před koncem utkání. V 6. kole mělo být na programu sledované střetnutí se suverénem soutěže, Boca Juniors Krupka, které však bylo na žádost soupeře přeloženo na 17. 12. 2021.

Na vítěznou vlnu se tak Absolut vrátil až v nedělním utkání proti FK GMM Jablonec. V divácky zajímavém zápase, který se hrál výjimečně v tělocvičně TJ Lokomotiva v Suchém Vrbném, se nakonec zrodil divoký výsledek 10:4!

V pátek večer se představí Černodubští opět doma, tentokrát již ve „své“ Sportovní hale. Soupeřem jim bude FC Baník Chomutov. Hosté mají o 1 zápas a 2 body více než domácí a v průběžné tabulce zaujímají 3. místo. V sázce bude krom uhájení pozic v popředí tabulky také prozatímní domácí neporazitelnost Absolutu.

Vedle kvalitního futsalu se můžete těšit na dvě divácké soutěže. První probíhá do startu utkání na facebookových stránkách klubu (Absolut Černý Dub) formou tipu na konečný výsledek. Pro účast v té druhé je potřeba navštívit utkání osobně – jedná se totiž o poločasovou dovednostní soutěž tří vylosovaných diváků či divaček. V obou případech je možnost mj. vyhrát doplňky stravy od partnera klubu, společnosti Naturamed, v hodnotě vyšších stovek až tisíců korun! Vedle toho se můžete těšit na multimediální obsah na nové digitální tabuli, moderátora utkání Marka Balouna a mnoho dalšího.

Tisková zpráva | Foto Jerigo Plzeň