Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Varnsdorf se vrací po covidu a přijede k Jordánu

 
čtvrtek, 4. listopadu 2021, 18:51

Tábor - V neděle 7. 11. 2021 ve 14:00 začne na stadionu Kvapilova v Táboře zápas 14. kola Fortuna: Národní ligy mezi FC MAS Táborsko a FK Varnsdorf. Hosté ze Šluknovského výběžku zatím odehráli pouze 11 zápasů a získali v nich slušných 18 bodů. Dva duely mají odložené kvůli onemocnění Covid-19 a karanténě, která jim skončila.

A tým FC MAS Táborsko se dobře naladil remízou v Ústí nad Labem. Cílem mužstva je na podzim posbírat co nejvíce bodů a vzdálit se co nejdále sestupovým vodám, do nichž se nehodlá na jaře namočit. Pro domácí utkání s Varnsdorfem platí jasná vyhlídka: tři body by mužstvo ještě více uklidnily. „Víme, proti komu budeme hrát. Jsme doma, budeme chtít vyhrát, ale snadné to rozhodně nebude,“ uvedl domácí trenér Miloslav Brožek.

Ten označil mužstvo hostí za tým, který je dlouho pohromadě, je sehraný. „Je složený ze zkušených i mladých, dynamických hráčů. S Varnsdorfem není žádný zápas jednoduchý, je to nebezpečný soupeř pro všechny týmy soutěže. Je velmi pracovitý, navíc přidal fotbalovost, zlepšil herní složku a dosáhl celistvosti. Aktuálně se podle formy střetneme s TOP týmem Fortuna: Národní ligy,“ míní Miloslav Brožek. Ten bude postrádat trio vykartovaných svěřenců: Almeida, Kopečný a Tijani.

Nejlepšími střelci Varnsdorfu jsou Dordić (v sezoně 2015/1016 hrál za Táborsko) a Schön. Dalším hráčem soupeře, který to na Táborsku zná, je velezkušený Zbrožek.

Nedělní střetnutí odřídí rozhodčí: Černý – Podaný, Dohnálek.  

Protipandemické podmínky pro vstup na stadion jsou stále stejné: PCR test ne starší 72 hodin, antigenní test ne starší 24 hodin, 14 dní od plynutí druhé dávky očkování, doklad o prodělání nemoci v posledních 6 měsících, nasazený respirátor po celou dobu utkání.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař