Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnovští utrpěli na Slavii v ČB první podzimní porážku

 
úterý, 19. října 2021, 16:20

České Budějovice - V dalším mistrovském utkání I. A tř., skup. B, zajíždělo chýnovské mužstvo na hřiště českobudějovické Slavie a po trápení v koncovce a v produktivitě nakonec odjelo domů bez bodů...

K utkání v jihočeské metropoli se vyjádřil trenéra Chýnova Petr Holota takto:  "Neodehráli jsme v Českých Budějovicích určitě špatné utkání, během zápasu jsme si vytvořili celkem asi pět brankových příležitostí, ale v sobotu bychom asi nedali gól ani kdybychom hráli ještě další dva poločasy…! Bohužel štěstí v koncovce tentokrát nebylo na naší straně a domácím stačila ve druhé půli jedna vydařená akce k zisku všech tří bodů, i když musím objektivně říct, že si i domácí vytvořili během utkání několik brankových příležitostí. V zápase jsme odjeli bez čtyř hráčů základní sestavy (Václ. Hruška, J. Petrů a bratři Hladíkové), kteří chyběli z různých důvodů a jejich neúčast se samozřejmě také na našem výkonu částečně projevila. Musíme na tento zápas zapomenout a připravit se dobře na další utkání, kdy v neděli hostíme na našem hřišti další budějovický tým, a to Lokomotivu,“ uzavřel hodnocení zápasu Holota.

O zisku všech tří bodů pro domácí celek rozhodl v 59. min. Dvořáček, který dorážkou překonal po celkem nevinné akci opět velmi dobře chytajícího brankáře hostů J. Průšu. Alespoň bod pro hosty mohl v samém závěru zápasu vybojovat středopolař O. Mládek, ale jeho umístěnou střelu k tyči zneškodnil domácí gólman, který byl v utkání také velkou oporou domácího celku.

O tomto víkendu se střetne chýnovské mužstvo na domácím hřišti v neděli 24. října od 15.30 hodin s celkem Loko České Budějovice, který je zatím na 9. místě v tabulce, když vybojoval dosud 12 mistrovských bodů. 

SK Slavia České Budějovice – FC Chýnov  1:0 (0:0)

Branka: 59. Dvořáček. Rozhodčí: K. Kříž st. – Nedvěd, Tauber. ŽK: 2:2 (Dvořáček, Bravenec – Štiller, Zítek). Diváků: 70.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama