Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

KP: Český Krumlov uspěl ve šlágru s Prachaticemi a je první. Jaromír Vorel dal čtyři góly Sezimovu Ústí

 
neděle, 17. října 2021, 21:39

Jihočeský kraj – Ve dvanáctém kole krajského přeboru se dařilo střelcům. Celkem padlo v osmi utkáních 36 branek. Výbornou střeleckou formu prokázal protivínský Jaromír Vorel, jenž se do sítě Sezimova Ústí trefil hned čtyřikrát. Ve všech osmi zápasech zvítězily domácí týmy.

Po 12. kole krajského přeboru se dál drží v čele Český Krumlov, který ve šlágru kola přehrál Tatran Prachatice 2:0. Dlouho to vypadalo, že si oba rivalové body rozdělí, v závěrečné pětiminutovce se ale gólově prosadili domácí Vávra s Růžičkou a všechny body tak bral Slavoj.

Ze řetězu se utrhli fotbalisté Dražic. Ti nedali gól 180 minut. V páté minutě utkání s Týnem se ale konečně trefil Bareš a Dražice pak rozjely brankostroj. Po devadesáti minutách svítilo na ukazateli výsledné skóre 5:0. „Hráči Dražic vyhráli zaslouženě, nám se zápas vůbec nepovedl,“ řekl k utkání trenér poraženého Týna Václav Mareš.

Své postavení na dně tabulky potvrdili fotbalisté Blatné a Sezimova Ústí. Sezimák inkasoval sedm gólů v Protivíně, zaznamenal však aspoň jeden čestný úspěch. Blatná v Čimelicích odolávala skoro celý první poločas. Pak ale dostala gól do šatny a druhý poločas už zcela ovládli domácí. Čimelice se tak po výhře 6:0 oběma nejvíce ohroženým týmům vzdálily a posunuly se blíž ke klidnému středu tabulky.

Olešník už nad Strakonicemi vedl 3:0, Junior ale bojoval sympaticky až do konce a diváci nakonec viděli šest gólů. Strakoničtí přispěli dvěma góly.

V poslední době se dařilo hráčům Oseku i Rudolfova a obě mužstva chtěla ve vzájemném utkání své úspěšné série prodloužit. Nakonec se to povedlo domácímu Oseku po výhře 2:1 a dvou gólů kapitána Jana Hocha za standardek.

Jankov odehrál s rezervou Táborska velice povedenou první půli, v níž se postupně do sítě Táborska trefili Klíma, Kroneisl a Sypal. Druhá půle už byla vyrovnanější, na stavu už se ale nic nezměnilo. Jankov hrál od 66. minutě s jedním mužem navíc, neboť Táborsku byl vyloučen zkušený Radek Voneš za oplácení.

V posledním utkání dvanáctého kola konečně zabralo Milevsko, jež naposledy vyhrálo před více než měsícem, 12. září doma s Protivínem. Ve vítězném duelu s Třeboní mužstvo vedl nový kouč Martin Petr. Hosté byli v první půli lepší, po přestávce se hra vyrovnala a v 82. minutě rozhodl Kutil.


Výsledky 12. kola krajského přeboru


FK Protivín – Sokol Sezimovo Ústí 7:1 (3:1)

Góly: 38., 62., 65. a 83. Jaromír Vorel, 4. Kvasnička, 42. Dan, 68. Hrynevich – 22. Škarda.

Rozhodčí: Krčín – Albert, Klátil. Delegát: Haškovec. ŽK: 1:2 (Dan – Prokeš, Škarda). Diváků: 100.


SK SIKO Čimelice – TJ Blatná 6:0 (1:0)

Góly: 44. Petřík, 48. Káš, 52. Hegenbart, 57. Šťástka, 59. Hrádek vlastní, 90. Maršík.

Rozhodčí: Izugrafov – Dunovský, Žurek. Delegát: Brož. Diváků: 70.


TJ Dražice – FK Olympie Týn n/Vlt. 5:0 (3:0)

Góly: 5. Bareš, 32. Mareš, 36. Hojdar, 47. Stuchlík, 76. Štecher.

Rozhodčí: Vican – Žemlička, Ondřej. Delegát: Urban.. ŽK: 2:3 (Stuchlík, Veselý – Dumbrovský, Štos, Mravec). Diváků: 130.


FK Olešník – Junior Strakonice 4:2 (2:1)

Góly: 17. a 68. Miklík, 22. Toth, 63. Lafata – 65. Máška, 78. Krejčí.

Rozhodčí: Kaštánek – Jevčák, Jarolím. Delegát: Eibl. ŽK: 0:3 (Zelenka, Krejčí, Nosek). Diváků: 130.


TJ Osek – SK Rudolfov 2:1 (1:0)

Góly: 17. a 55. Hoch – 75. Keřka.

Rozhodčí: Panský – Brom, Hrkal. Delegát: Dvořák. ŽK: 1:4 (Šrámek – Dvořák, Hlavatý, Rampa, Kocina). Diváků: 130.


Slavoj Č. Krumlov – FK Tatran Prachatice 2:0 (0:0)

Góly: 85. Vávra, 89. Růžička.

Rozhodčí: Přibyl – Němec, Stach. Delegát: Kučera. ŽK: 3:3 (Gelnar, Vávra, Tůma – Hornát, Rauscher, Sedláček). Diváků: 245.


SK Jankov – FC MAS Táborsko B 3:0 (3:0)

Góly: 9. Klíma, 22. Kroneisl, 25. Sypal.

Rozhodčí: Peterka - Klátil, Kollmann. Delegát: Třeštík. ŽK: 3:1 (Fajtl, Kollár, Beránek – Brabec). ČK: 0:1 (66. Voneš). Diváci: 108.


FC ZVVZ Milevsko – TJ Jiskra Třeboň 2:1 (1:1)

Góly: 8. Süsmelich, 82. Kutil – 10. Málek (vlastní).

Rozhodčí: Ondřej – Krčín, Albert. Delegát: Skalák. ŽK: 2:3 (Barda, Hejl – Hromádka, Týnavský, Collin). Diváků: 101.


 

Napsal(a) Redakce | Foto Petr Vlasák, Jan Škrle
 


 

Reklamní sdělení

Reklama