Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

B tým Táborska zdolal brankou Škrlety lídra přeboru

 
pondělí, 11. října 2021, 15:26

Sezimovo Ústí – Mužská rezerva FC MAS Táborsko si v sobotu dopoledne na stadionu Soukeník vyšlápla na lídra krajského přeboru, Slavoj Český Krumlov. Po nadšeném výkonu zvítězila 1:0 brankou Škrlety, který se ve druhém poločase po akci zprava dostal k odraženému míči a prostřelil krumlovského gólmana Beránka.

B tým FCT si zapůjčil několik pendlů z A týmu a zejména brankář Zadražil mu výrazně pomohl. Jen v prvním poločase chytil tři gólovky Krumlova a řadu dalších těžkých zákroků přidal po obrátce. Táborsko tolik příležitostí nemělo, vypracovalo si několik zakončení hlavou, ale především díky bojovnosti bralo tři body.

„Konečně jsme po čtyřech venkovních utkání hráli doma a zápas se nám vydařil. Přivítali jsme velmi silného soupeře a kvalita utkání tomu odpovídala. Celé utkání bylo vyrovnané, přičemž nás v první půli podržel brankář Zadražil. Ve druhé půli jsme se dostali do vedení Škrletou, kterému nahrál do brankové příležitosti Čapek. Konec zápasu nás soupeř zatlačil na naši polovinu, ale těsné vítězství jsme si pohlídali. Pochválit musím celou obranu za druhou nulu v řadě,“ hodnotil cennou výhru nad vedoucím celkem krajského přeboru táborský kouč Miroslav Jelen.

Táborsko B si připsalo pátou výhru v sezóně a příští týden pojede do Jankova.  

FC MAS Táborsko – Slavoj Český Krumlov 1:0 (0:0)

Góly: 58. Škrleta. Rozhodčí: Jevčák - Němec, Lepič. ŽK: 4:0 (Činčura, Voneš, Brabec, Lazarchyk). Diváků: 175.

Táborsko B: Zadražil - Lazarchyk, Mácha, Fišer, Koblasa (46. Voneš) – Vozihnoj (90. Marcolla), Jansa, Kabeš (46. Ott), Činčura (86. Matyáš Brabec) – Čapek, Škrleta (74. Zeman).

Napsal(a) Luboš Dvořák, redakce | Foto FC MAS Táborsko