Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Děti v Nové Vsi užívají nových kabin. Klub však musí splatit půjčku od obce a pořádá sbírku

 
pátek, 8. října 2021, 21:34

V Nové Vsi u Českých Budějovic se podařila modernizace sportovního areálu, a to nejen pro současnou generaci, ale i pro budoucí generace mladých sportovců, kteří si zaslouží důstojné zázemí pro vykonávání sportu ve svém volném čase, a zároveň reprezentují klub nejen v okrese, ale zásluhou týmu dospělých i v kraji, a to se oddílu takové velikosti jako je ten v N. Vsi jen tak nepodaří.

Bohužel finanční prostředky zapůjčené pro modernizaci od obce, musí fotbalový oddíl do koruny splatit, a proto zřídil transparentní účet.

„Pojďte s námi pomoci udržet sport v obci na úrovni hodné krajské a okresní soutěže. Stačí k tomu jen málo, vaše podpora, spolupráce a vůle chtít udělat něco pro budoucnost,“ vyzívají zástupci oddílu ty, kteří by chtěli ve veřejné sbírce troškou přispět.

Transparentní účet, na který můžete posílat finanční podporu prostřednictvím bankovního převodu či poštovní poukázkou na přepážce České pošty je 294445039/0300.

Bankovní účet je každému veřejně přístupný, tak aby bylo zřejmé, že prostředky jsou využity pro správnou věc (zde).

Tisková zpráva