Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Veselí narazilo s první Hlubokou a okusilo hořkost porážky

 
úterý, 5. října 2021, 18:59

Veselí nad Lužnicí - Že přijel do Veselí vedoucí celek tabulky navíc s dosavadním plným bodovým ziskem, bylo patrné od první minuty. Hlubočtí ovládli hřiště a zároveň díky jejich produktivitě si odvezli plný bodový zisk.

Už ve 2. minutě se hostující Kryštof Kadlec prezentoval výstavní střelou z 20 metrů, kterou ale domácí brankář Hejl vyškrábl na roh. To ale už nedokázal v 6. minutě, kdy hostující Funda zahrával z pravé strany z poměrně velké vzdálenosti asi tři metry od postranní čáry přímý kop. Přestože domácí brankář na situaci reagoval, na míč nedosáhl a ten k překvapení všech skončil v domácí síti - 0:1.

Domácí mohli vyrovnat ve 26. minutě, ale Ježek zakončil po samostatném úniku vedle branky. Hosté ale nadále ovládali hřiště. Ve 28. minutě střelu Pavla Hájka vyrazil Hejl na roh. Ve 36. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Stráský – 0:2.

O tři minuty později měli domácí štěstí, kdy Kryštof Kadlec trefil po rozehrání přímého kopu břevno. Poslední šancí prvního poločasu byla střela domácího Velikého ze 16 metrů, kterou ale brankář hostů chytil.

Do druhého poločasu vlétli domácí s velkou vervou. Obrovskou příležitost na snížení stavu spálil ve 49. minutě Ježek, který sám před brankářem pouze nastřelil jeho nohu.

Pak už hosté kontrolovali hru a následně si pojistili zisk 3 bodů dalšími dvěma brankami. V 65. minutě se po vzorové brejkové akci prosadil Kryštof Kadlec – 0:3. V 75. minutě domácí faulovali ve vápně a nařízenou penaltu proměnil bezpečně Funda – 0:4.

Za zmínku ještě stojí obrovská šance střídajícího hrajícího asistenta hostů Kokeše, který nedokázal v 88. minutě dopravit míč do poloprázdné branky domácích.

Výsledek utkání odpovídá dění na hřišti. Domácím nelze upřít bojovnost a nasazení, ale na fotbalově lepší hosty to nemohlo stačit.

Loko Veselí n. Luž. – TJ Hluboká n. Vlt. 0:4 (0:2)

Branky: 6. a 75. (pen) Funda, 36. Stráský, 65. Kadlec Kryštof. Rozhodčí: Průchová – Šťastný, Křížovský. DFA: Dvořák. ŽK: 3:4 (Kadlec Jan, Čížek, Hájek Patrik – Otepka, Hájek Pavel, Stráský, Kokeš). Diváci: 80

Loko: Hejl – Fukal, Čížek, Hájek Patrik, Kolář – Kadlec Jan, Veliký (61. Mach), Doležal, Bursík (83. Míka) – Ježek, Čech (75. Macek).

Hluboká: Konečný – Čermín, Antoš, Stráský (71. Rottenborn), Otepka, Krejčí (63. Dědina), Funda, Kadlec Kryštof, Křiváček (80. Kokeš), Blažek, Hájek Pavel.

Napsal(a) (ph) | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama