Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V sobotu se koná turnaj mladších přípravek O pohár starosty města Chýnov

 
čtvrtek, 19. srpna 2021, 08:45

Město Chýnov a Fotbalový klub Chýnov pořádají tuto sobotu, t.j. 21. srpna, na fotbalovém stadiónu již třetí ročník turnaje o Pohár starosty města Chýnov v kategorii mladších přípravek U9.

Začátek turnaje je již v 9.00 hodin dopoledne a turnaje se zúčastní fotbalisté např. ze Sparty Praha, Slavia Praha, Dukly Praha, Lokomotivy Trnava ze Slovenska, Dynama České Budějovice, Sparty Brno a dalších celků z celé České republiky.

V doprovodném programu se představí pod vedením profesionálních trenérů mladí fotbalisté v dovednostních soutěžích a od 12.30 hodin bude následovat zápas osobností – bývalých ligových fotbalistů, např. za účasti reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého, dále Luďka Zelenky, Jana Nezmara, Zbyňka Hauzra, Petra Holoty a dalších.

Po skončení turnaje a vyhlášení výsledků pak bude následovat od 17.00 hodin zábava za účasti hudební skupiny Horváth – Band a od 22.00 hodin diskotéka. Vstup zdarma.

Město Chýnov a fotbalový klub Chýnov zve na tento turnaj nejmladších fotbalistů příznivce fotbalu ze širokého okolí.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer