Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Katovičtí chtějí bavit fotbalem nejen sebe, ale i skvělé fanoušky

 
sobota, 31. července 2021, 20:53

Letní přípravu zakončili katovičtí fotbalisté úterní generálkou s devatenáctkou Slavie Praha, kterou v Dudák aréně sledovalo 645 fanoušků. Do třetího divizního ročníku vykročí nedělním zápasem na trávníku Slavoje Mýto, kde dosud nasbírali čtyři body. Z rokycanského regionu se nechtějí vracet s prázdnou ani tentokrát.

Katovický kádr doznal oproti minulému ročníku výrazných změn, takže jedním z cílů bude do něj zapracovat nováčky – jimi jsou Jiří Motl, Michal Mikeš, Tomáš Hnídek, Michal Bartůněk a Pavel Rejšek s Přemkem Sládkem.

Naopak u Otavy nepokračují Kamil Hajdušek (pracovní povinnosti), Tomáš Hajdušek (po zranění kolene konec kariéry), Martin Tušer přerušil činnost kvůli práci v zahraničí, Jakub Miklas kvůli vleklým problémům se stehenním svalem požádal o přestup do Cehnic, Ondřej Koutský zamířil do Dražejova a Marek Hromíř do Oseku.

Na marodce jsou momentálně Jan Chylík s Danielem Pavlovičem.

Katovičtí sehráli čtyři přípravné zápasy, přičemž tři z nich vyhráli. Účastníky krajského přeboru ze Strakonic (5:0) a Protivína (8:0) rozdrtili rozdílem minimálně jedné třídy. Navíc, nebýt zahozených šancí rozdíl ve skóre mohl být vyšší. Koncovka se však jako rozhodující ukázala na hřišti Oseku (0:2). Domácí, kteří pomýšlejí na postup do divize, udělili divizionářům lekci z produktivity, na níž měl největší zásluhu skvěle chytající gólman Křížek. Ale v generálce si tým Přemysla Šrouba spravil chuť, když před zraky 645 diváků nasázel pět branek ligové devatenáctce pražské Slavie.

„Rádi bychom se vyhnuli záchranářským starostem a fotbalem bavili nejen sebe, ale i naše skvělé fanoušky,“ uvedl k předsezonním plánům trenér Přemysl Šroub.

Soupiska SK Otava Katovice

Brankáři: Tomáš Švehla, Petr Provazník.

Obránci: Tomáš Janoch, Jiří Motl, Michal Mikeš, Karel Cibulka, Jan Chylík, Pavel Rejšek.

Záložníci: Lukáš Bálek, Daniel Pavlovič, Alexandr Kahuj, David Bálek, Michal Repa, Petr Kotrba, Tomáš Hnídek, Přemek Sládek, Michal Bartůněk.

Útočníci: Jindřich Kadula, Vladimír Uher, Michal Požárek.

Realizační tým:
Přemysl Šroub (trenér), Jiří Kříž (asistent trenéra), Petr Šídlo (vedoucí mužstva), Pavel Vilím (fyzioterapeut)

Napsal(a) SK Otava Katovice | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama