Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Porážka od Brna bolí, body byly blízko

 
sobota, 24. července 2021, 15:15

Tábor - Kdyby po skončení prvního mistrovského zápasu F:NL mezi FC MAS Táborsko a Zbrojovkou Brno svítilo na ukazateli skóre 4:1, nikdo by se po průběhu duelu nedivil. Jenže na kdyby se fotbal nehraje, Táborsko své (minimálně) čtyři tutovky neproměnilo, kdežto hosté z ojedinělé akce a po nekoncentrovanosti domácí obrany v 82. minutě určili výsledek na 0:1.

Zápas měl většinou vyrovnaný průběh, na vyložené příležitosti měli domácí určitě převahu. První poločas byl téměř bez šancí, zajímavý byl trestný kop brněnského Zavadila. Po obrátce své velké příležitosti promarnili domácí Matoušek (běžel prakticky sám na gólmana), pak Holiš (břevno po rohovém kopu), Provazník a 5 minut před koncem mohl srovnat Plachý. Jenže jeho rána se mezi tyče nevešla. Dobrý výkon podal brněnský gólman Berkovec, který před lety působil ve Spartaku MAS Sezimovo Ústí.

Táborsko se za svůj výkon nemusí stydět, naopak před kamerami ČT Sport předvedlo kvalitní výkon. Na ten se bude snažit navázat příští sobotu v Příbrami.

 

FC MAS Táborsko - FC Zbrojovka Brno 0:1 (0:0)

Branka: 82. Přichystal. Rozhodčí: Proske - Hurych, Volf. ŽK: Provazník, Holiš - Kosek. Diváci: 890.

FCT: Pecháček - de Almeida, Navrátil, Holiš, Tusjak - Vozihnoj (65. Havrda), Icha (84. Tijani), Boula, Plachý - Provazník (82. Drozd), Matoušek.

Brno: Berkovec - Hrabina, Kryštůfek, Štěrba, Moravec - Zavadil (88. Ševčík), Čermák (73. Texl) - Štepanovský (70. Fousek), Hladík (88. Bariš), Přichystal (88. Kosek) - Řezníček.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle, video: Karolína Kabíčková