Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Soběslav: Fotbalový klub oslavil 100 let, historii mapuje kniha

 
pondělí, 12. července 2021, 22:30

Návštěvníci jubilejních oslav fotbalu v Soběslavi si mohli kromě občerstvení a sledování fotbalu a kulturního programu také zakoupit řadu předmětů spojených s fotbalem. Šálu, vlaječku, minidres, plakáty, ale i knihu o historii klubu. Tu sestavil Petr Lintner.

Po utkání veteránů následoval křest knihy 100 let fotbalu v Soběslavi za účasti Marka Nývlta, předsedy klubu, tvůrce publikace Petra Lintnera, starosty Soběslavi Jindřicha Bláhy a senátora Jaroslava Větrovského.

Z funkcionářů a bývalých fotbalistů obdrželi pamětní list za rozvoj a popularizaci fotbalu v Soběslavi Miloslav Kodým, Ladislav Krejča, Jan Bavlovič, Bohumír Fiala, Zdeněk Vránek, Jiří Klíma, Marek Nývlt, Karel Poustecký, Karel Kovařík, František Douda, Radek Hajič, Vladimír Hanzal, Jaroslav Klimt, Miloš Janoušek, Michal Turek, Josef Moc, Bohumil Tůma, Josef Vohnoutka, Stanislav Štosek, Miroslav Pazdera, František Cílek, Ladislav Ježek, Josef Hajič, František Maršík, Josef Eremiáš, Miloš Vojta, Pavel Štefan, Zdeněk Šetka, Martin Dvořák a dodatečně převezmou nepřítomní František Bučínský a Roman Kačur.

Výsledky 100 let v Soběslavi

Kadeti

Soběslav - Bechyně  18:6   

Soběslav - Choustník 8:12

Mladší žáci

Soběslav - Sokol Sezimovo Ústí /SK Větrovy 7:5

Starší žáci

Soběslav - TJ Malšice 0:4

Staré gardy

Soběslav - Spartak Sezimovo Ústí 1:1
Góly: Jelínek – Císař.

Hlavní zápas

Soběslav - Legendy Dynama České Budějovice 5:3
Góly: Dvořák 2, Rubick, Fischer, Říha - Lafata 2, Bouchal.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama