Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Junior Strakonice výrazně posílil. Úvodní trénink vedl sportovní manažer Čakrt

 
čtvrtek, 8. července 2021, 19:02

Strakonice - Na zahajovací středečním tréninku letní přípravy se Na Křemelce sešla dvacítka hráčů strakonického Junioru.

Na startu se hlásily i nové tváře. Brankář Jakub Kozlík (dříve mj. Sedlice a Osek), rodák z Moldávie Ion Butnaru, David Žáček a Petr Rojík (všichni ze Žichovic), písecký mladík Jakub Masopust (19 let) a zkušený Roman Zahrádka přicházející z Blatné a ještě nedávno opora divizní Čížové.

Z různých příčin se omluvilo osm hráčů. Z posil chyběli brankář Jan Landa, 29letý kanonýr Karel Krejčí ml. a Ondřej Chalupa ze Žichovic, plus exčížovský stoper Martin Rozhoň (posledně Blatná).

Zaregistrován byl i populární exligista a 19násobný reprezentant Pavel Horváth (46 let), který se od 10. 5. 2021 se stal asistentem trenéra Michala Bílka ve Viktorce Plzeň.

Trénink vedl sportovní manažer Tomáš Čakrt, trenér Luděk  Cimrhanzl ml. čerpá do konce týdne dovolenou. V pátek je na programu další tréninková jednotka a v neděli čeká tým Junioru první přípravné utkání na Křemelce od 18,00 hod. s divizními Katovicemi.

Junior posílil i na funkcionářském poli. Sportovním ředitelem byl jmenován Lukáš Mourek ze Žichovic, odkud přivedl do Strakonic osm hráčů. V létě přišlo do ambiciózního Junioru dohromady dvanáct posil.

O patro výš se do nové sezony posunulo strakonické béčko, které nově povede v oblastní I. B třídě ostřílený kouč Luděk Cimrhanzl starší, který poslední roky trénoval v zahraničí. Mužská družstva Junioru vedou syn s otcem.

Plán přátelských zápasů letní přípravy

11.07. ne  18:00 Junior Strakonice – SK Otava Katovice

16.07. pá 19:00 Junior Strakonice – SK Vacov

17.07. so 10:15 Petřín Plzeň – Junior Strakonice 

25.07. ne 18:00 Junior Strakonice – SK Klatovy 1898

01.08. ne 17:00 Junior Strakonice – FK Vodňany

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle