Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SK Čtyři Dvory uspořádal druhý ročník fotbalových turnajů

 
středa, 30. června 2021, 22:02

V sobotu a neděli se na hřišti ve Čtyřech Dvorech potkalo celkem 16 týmů z okolí Českých Budějovic, aby se utkaly v turnaji pro ročníky narození 2010 a ml. a ročníky narození 2008 a ml.

Zpestřením turnajů letos byly fotbalové soutěže o zajímavé ceny a autogramiáda hráčů SK Dynamo České Budějovice. Autogramy letos rozdávali Maksym Talovierov a Lukáš Havel.

„Tímto bych chtěl poděkovat všem zúčastněným hráčům, trenérům a fanouškům, kteří dorazili na druhý ročník Turnajů SK Čtyři Dvory a vytvořili zde skvělou atmosféru,“ uvedl jeden z organizátorů Vít Slepička.

„Podle pozitivních ohlasů věřím, že se všichni dobře bavili a doufám, že se příští rok opět sejdeme, třeba i ve vyšším počtu týmů a společně vytvoříme akci, na kterou se bude každoročně těšit spousta šikovných mladých fotbalistů,“ přál si Slepička.

Sobota 26.6.2021 - 2010 a ml.

1. SKP/JFA

2. Hrdějovice

3. Rudolfov

4. Roudné

5. SK Čtyři Dvory

6. Bukovsko

7. Nová Ves

8. Dobrá Voda

Neděle 27.6.2021 - 2008 a ml.

1. Netolice

2. Slavia ČB

3. SKP

4. Roudné

5. SK Čtyři Dvory

6. Dobrá Voda

7. Hluboká n. Vlt.

8. Hrdějovice

Napsal(a) Redakce | Foto SK Čtyři Dvory