Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Koloděje marně vzdorovaly pendly nabitému béčku Týna

 
úterý, 29. června 2021, 19:14

Poslední dvě utkání udělaly tečku za Vltavotýnskou ligou. Vítězný pohár získala rezerva týnské Olympie, která v závěrečném střetnutí vyfoukla první místo Kolodějím. Těm se v odvetách přestalo dařit, když ani jednou nevyhrály.

Finálový zápas v Kolodějích měl náboj až do posledních vteřin a byl opravdovým vyvrcholením turnaje. Domácí vzdorovali soupeři, který měl ve svých řadách osm hráčů krajského přeboru, a jen smůla ho připravila o vítězství v turnaji. Dvakrát vyrovnával Dumbrovský, po hodině hry vrátil Týnským vedení Lukeš, který v divokém závěru (v posledních dvou minutách padly tři góly) završil hattrick.

Z konečného prvenství se tak radovala Olympie Týn nad Vltavou. Po závěrečném hvizdu proběhlo vyhlášení vítězného mužstva a nejlepších hráčů obou mužstev. Dále byl vyhlášen nejlepší hráč celého turnaje, nejlepší brankář a nejlepší střelec turnaje.

Výsledky 6. kola

SK Koloděje nad Lužnicí – FK Olympie Týn n. Vlt. B 3:5 (2:2)
Góly:
Dumbrovský 2, Klička – Lukeš 3, Vařil, vlastní.

Slavoj Temelín – Sokol Chrášťany 6:1 (4:0)
Střelci nehlášeni.

Konečná tabulka:

1. Týn B      6   4 - 0 - 2  20:21   12

2. Koloděje 6   3 - 2 - 1  27:16   11

3. Temelín  6   3 - 1 - 2  20:16  11

4. Chrášťany 6   0 - 1 - 5  8:22   2

Nejlepší hráč turnaje - Polida Václav (Koloděje)

Nejlepší brankář turnaje - Cihla Ondřej (Temelín)

Nejlepší střelec turnaje - Deák Jan (Koloděje)

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto SK Koloděje nad Lužnicí, Petr Vlasák