Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Šampiony Strakon Cupu se staly celky JFA a Meteoru Praha

 
pondělí, 21. června 2021, 16:04

V sobotu 19. 6. 2021 proběhl na hřišti ČZ Na Sídlišti ve Strakonicích 18. ročník fotbalového turnaje přípravek již pod novým názvem Strakon Cup (bývalý Noimak Cup). Hrálo se na 4 travnatých hřištích o rozměrech pro přípravky. Turnaje se zúčastnilo 23 mužstev, 12 ve starších přípravkách a 11 v mladších.

Přípravu a průběh vydařeného turnaje zrekapituloval za organizátory Martin Chylík. „Dá se říci, že tu byla mužstva z celých Čech a za to jsme pochopitelně rádi, že má náš turnaj takový ohlas. Byl naplněn již v březnu, a kdybychom mohli, tak přibereme více mužstev. Proto nás mrzí, že den před začátkem turnaje se jedno mužstvo odhlásí a celé to nám to zkazí.
K vidění bylo mnoho krásných utkání a to nejen o první místo, ale i o to poslední. Ukázalo se, že i na tomto turnaji bylo mnoho šikovných fotbalistů a nemohu opomenout i fotbalistek. Prostě je vidět, že nám talenty rostou.
Děti dostaly mnoho krásných a hodnotných cen, byly vyhlášeny i individuální ceny - střelec, brankář a hráč v obou kategoriích a vyhlášení se dostalo i na dívky a nezapomnělo se ani na trenéry.
Velké poděkování patří jak městu Strakonice, Starzu Strakonice, OFS Strakonice, ale hlavně rozhodčím, organizačním pracovníkům na gymnáziu, paním kuchařkám za velice chutné jídlo pro děti, F. Marešovi, který se nám staral o zvuk a doprovodný program. A nemůžeme opomenout sponzory, protože ti nám velice pomohli, opravdu jim patří velké díky. Bez nich by turnaj nešel dělat v takovém měřítku.
Turnaj skončil a dá se říci, že už se připravuje nový, protože se ihned přihlásilo na příští rok 12 mužstev a to organizátory velice potěší jaký je zájem o tento turnaj.“

Výsledky mladší přípravka

finále: JFA - Lomnice n/Lužnicí  3:1

o 3. místo: SKP Č. Budějovice - Beroun 2:3

Nejlepší střelec: Lavička Tobiáš (JFA)

Nejlepší hráč: Pintér Tomáš (JFA)

Nejlepší brankář: Šachl Jakub (Lomnice n/ Lužnicí)

Nejlepší hráčka: Chmelová Martina (Lomnice n/ Lužnicí)

Výsledky starší přípravka

finále: Meteor Praha VIII  -  TJ Sušice 2:1

o 3. místo: FC Křimice - Junior Strakonice 1:1, Strakonice výhra po penaltách

Nejlepší střelec: Hanzal Jakub (Meteor Praha VIII)

Nejlepší hráč: Baloušek Petr (Junior Strakonice)

Nejlepší brankář: Veniger Nikolas (Meteor Praha VIII)

Nejlepší hráčka: Zíková Nela (Junior Strakonice)

Momentky z turnaje a slavnostního vyhlášení najdete zde.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle