Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Strakonice zvrátily průběh zápasu proti Sušici a vyhrály 4:2

 
pondělí, 31. května 2021, 20:02

Strakonice – Fotbalisté strakonického Junioru hostili v přípravě Na Křemelce účastníka I. A třídy na Plzeňsku. Převahu vyjádřili po přestávce, kdy se žlutočervení prosadili třikrát a zvítězili nad Sušicí 4:2.

Sušičtí udeřili z první vážnější šance. V 15. minutě dlouhým pasem mezi beky vysunuli O. Míčku a ten prostřelil Lízala - 0:1. Za šest minut předvedli hezkou akci domácí. Petráň s Němečkem si vyměnili balon, Němeček průnikovkou vysunul Noska a ten byl ve vápně faulován. Nařízenou penaltu proměnil Čapek - 1:1. Chvilku před pauzou Máškův krásný pas našel rozběhnutého Noska, který tvrdě zakončil, ale brankář vytáhl bravurní zákrok.

Druhý poločas opět započali gólově hosté a v 52. minutě se dostali do vedení 1:2. V 56. minutě trestný kop Čapka vytáhl brankář na rohový kop. Po rozehraném rohovém kopu nastřelil Novotný tyč, k odraženému balonu se dostal Zelenka a srovnal skóre na 2:2. V 71. minutě se ve vápně hostí dostal k balonu Novotný a přesně zakončil - 3:2. Minutu před koncem předvedl Nosek na vápně husarský kousek, když si levou nohou přehodil obránce a pravou přesně zacílil a určil tak konečný výsledek 4:2 pro domácí.

FK Junior Strakonice – TJ Sušice 4:2 (1:1)

Střelci domácích: Čapek z penalty, Zelenka, Novotný, Nosek. Rozhodčí: Dunovský - Mráz, Frček. Střely na branku: 11:2. Rohy: 7:3.

Sestava Junioru: Lízal – Čapek (Peroutka), Říha, Šimek (Zelenka), Kočí – Petráň (Novotný), Funda (Brož), Němeček (Mička), Nosek (Novák) – Máška, Šourek (Krýsl).

Napsal(a) Jiří Cibulka | Foto Jan Škrle