Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zápas s Vlašimí může rozhodnout o záchraně Táborska

 
pátek, 21. května 2021, 14:22

Tábor – Předposlední kolo Fortuna: Národní ligy má jednotný hrací čas: sobota 22. května v 15.00. FC MAS Táborsko uvítá na svém stadionu v Kvapilově ulici celek FC Sellier & Bellot Vlašim. Pokud Jihočeši zvítězí, definitivně se zachrání a druhá fotbalová liga bude u Jordánu i nadále pokračovat.

„Čeká nás zápas, který může, nebo nemusí rozhodnout o naší záchraně. Náš tým je teď zdravě sebevědomě naladěn, šestkrát v řadě jsme neprohráli. Doma chceme samozřejmě podat co nejlepší výkon a zvítězit, chceme zkrátka uspět. A že se můžeme dostat pod tlak? Náš tým prokázal, že je na podobné situace už zvyklý, že se s tlakem umí vypořádat, z toho nemám obavy,“ míní trenér FCT Miloslav Brožek.

Ten dříve ve Vlašimi působil, ale speciální náboj pro něho sobotní utkání mít nebude. „Už to beru jako každý jiný zápas. Speciální pro mě byl ten první jarní duel ve Vlašimi, kde jsme vyhráli 1:0. Teď už ne,“ usmál se Miloslav Brožek, který může pro zápas počítat po karetním trestu s Tolnem i Holišem. Zraněn je Liepa. 

Sobotní střetnutí odřídí rozhodčí: Adámková Jana - Dobrovolný Zdeněk, Pfeifer Michal.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař