Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zbyněk Musiol dostál pověsti střelce

 
pátek, 21. května 2021, 10:40

Tábor - Fotbalisté Lomu zakončili jarní sezonu přátelským utkáním proti Soběslavi. Divizního soka porazili 1:0, když jedinou branku utkání zaznamenal již ve dvacáté minutě Zbyněk Musiol.

Extáborský kanonýr kvůli tomu do Lomu přišel, aby dával góly. „Jirka Rabiňák poslal centr a já jsem hlavou skóroval. Brankáři to tam propadlo mezi rukou a tělem. Nebyl to nikterak krásný gól, ale počítá se,“ popsal svoji vítěznou trefu nový muž v dresu Lomu.

Trenér Marek Císař hodnotil pozitivně, že si fotbalisté mohli po dlouhé době zahrát, na hře obou týmů však byla znát nerozehranost. Za pravdu mu dal i přímý aktér utkání Zbyněk Musiol, jenž si zápas tak trochu protrpěl. „Po tak dlouhé pauze bez zápasů a tréninků to bolelo,“ poznal samotný hráč na vlastní kůži.

Tým navíc nemohl prostřídat, neboť trenéři měli k dispozici jen třináct hráčů. Na lavičce byli připraveni pouze brankář L. Novák a taky záložník Bakule, oba nastoupili do druhé půle. Trenéři měli problém dát tým na zápas se Soběslaví dohromady. „Já osobně bych byl pro dohrání aspoň podzimu. Kdo ví, jak by to ale v mistrovských zápasech vypadalo, když jsem viděl, jak těžko jsme se dávali dohromady na přátelák,“ zamýšlí se Musiol.

Do kolektivu zapadl dobře a v partě si našel své místo. Hráči Lomu si naposledy zatrénují tento pátek a pak budou mít skoro měsíční přestávku. „Já se budu věnovat žákům v Táborsku, kde trénuji. Pak bude taky nějaká dovolená a na konci června už se začneme připravovat na novou sezonu,“ prozrazuje nejbližší plány Zbyněk Musiol.

Další zajímavosti a novinky z divizního klubu TJ Sokol Lom najdete na jeho webových stránkách zde.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Daniel Pekař