Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

O výhru nad Jihlavou přišlo Táborsko čtvrt hodiny před koncem

 
neděle, 9. května 2021, 19:19

Tábor – Téměř letní počasí provázelo mistrovské utkání mezi FC MAS Táborsko a Vysočinou Jihlava. Duel skončil remízou 2:2.

Táborsko drželo vedení čtyřicet minut, ale zhruba čtvrt hodiny před koncem se opřel na hranici velkého vápna do míče Patrák a srovnal na konečných 2:2. Pro jihočeský tým to byla velká škoda, v prvním poločase dokázal otočit skóre brankami Navrátila a Modoua, navíc dvakrát trefil konstrukci branky.

V příštím kole pojede FC MAS Táborsko v pondělí 17. dubna do Prahy hrát proti Dukle.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Přestože jsme popáté v řadě neprohráli, s remízou nejsem spokojen a převažuje zklamání. Soupeř šel v zápase poměrně snadno do vedení, ale my jsme naštěstí do poločasu dali dvě branky a dostali jsme utkání pod kontrolu. Vypracovali jsme si ještě spoustu dalších situací, které jsme měli lépe vyřešit. I tak jsme odehráli výborný první poločas. Ve druhém jsme se trochu zatáhli, což bylo dílem taktiky, ale také je nutno říct, že hráčům docházely baterky. Zápas se lámal mezi 50. až 55. minutou. Liepa trefil tyč. Kdybychom šli do vedení 3:1, tak jsme zápas dotáhli do vítězného konce. Hráči si zasloužili více než remízu. Soupeř měl vysokou kvalitu, hrál kombinačně. V naší situaci je ale bod s ním málo. Na hráče se nemohu zlobit, na hřišti odevzdali maximum. Musíme teď zregenerovat a zvládnout tři zbylá utkání, která povedou k záchraně. Musíme zůstat silní, odolní, nebýt v panice, to by nás oslabovalo.“

FC MAS Táborsko – FC Vysočina Jihlava 2:2 (2:1)

Branky: 19. Navrátil, 34. Modou – 9. Shudeiwa, 76. Patrák. Rozhodčí: Julínek – Podaný, Pečenka. ŽK:  45. Holiš, 90. Tolno – 48. Lacko, 53. Křišťál, 60. Patrák.

Táborsko: Pecháček – Almeida, Navrátil, Holiš, Tusjak – Liepa (66. Plachý), Modou, Boula (81. Majka), Tolno – Provazník (66. Gil), Čapek.

Jihlava: Číž – Peřina (64. Horák), T. Vlček, Pojezný (38. T. Svoboda), Křišťál – Červ, Lacko, Patrák, Shudeiwa (46. Křivánek - 90. Ritter) – Selnar (46. Klobása), Vedral.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař