Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko přivezlo z Varnsdorfu bezbrankovou remízu

 
pondělí, 26. dubna 2021, 16:36

Varnsdorf – Bod, který může mít svou váhu, vybojoval FC MAS Táborsko ve 20. kole Fortuna: Národní ligy ve Šluknovském výběžku proti domácímu FK Varnsdorf. A mohlo být i lépe, jenže šance ve druhém poločase zůstaly nevyužity. Iniciovat střeleckou rozbušku se A tým FCT pokusí doma už v pátek 30. dubna od 16:00 hodin proti FK Fotbal Třinec.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Je otázkou, do jaké míry nám získaný bod pomůže v našem cíli. Možná bude mít cenu zlata. Chci zmínit, že jsme popáté na jaře neinkasovali branku. Sehráli jsme na severu Čech dobré utkání. Nejeli jsme tam pouze pro bod, chtěli jsme vyhrát, ale bod bereme s pokorou. Proti nám stál kvalitní soupeř, s nímž jsme na podzim doma nešťastně prohráli 1:2. Varnsdorf praktikuje poctivý, běhavý, houževnatý fotbal, jeho systém 3 – 4 – 3 se špatně brání. Všichni tři stopeři dobře zakládají hru. Naším cílem bylo tento systém otupit. Slabší jsme měli pouze vstup do druhého poločasu, pak se hra opět srovnala a přišly tři naše šance. Všechny měl Janošík na svou silnější levou nohu, ale nevyřešil je dobře. Byl z toho smutný. On jinak podal dobrý výkon, kdyby dal gól, použil bych slovo výborný. Celkově vzato se jednalo o vyrovnané utkání, bod odpovídá poměrům sil na hřišti, nebyli jsme výrazně lepším týmem.“

FK Varnsdorf - MAS Táborsko 0:0

Rozhodčí: Hocek – Kubr, Kotalík. ŽK: Kouřil - Modou.

Varnsdorf: Richter – Zbrožek, Kouřil, Hasil – Kazda, Bláha, Kubista, Heppner (84. Daniel Novák) – Ondráček (81. Šilhan), Schön – Velich (89. Šimon).

Táborsko: Pecháček – Almeida, Holiš, Navrátil, Dybala – Tolno (61. Gil), Boula, Modou, Janošík (76. Majka), – Čapek (76. Provazník), Liepa (89. Penc).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková