Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Primátor Č. Budějovic podepsal memoranda se sportovními akademiemi

 
čtvrtek, 22. dubna 2021, 20:22

České Budějovice - Ve čtvrtek 22. dubna 2021 byla podepsána Memoranda o spolupráci při rozvoji klubových akademií mezi městem a zástupci sportovních klubů a svazů na období tří let, tedy do roku 2024.

„České Budějovice jsou městem sportu a s naší podporou se počítá i v klubových akademiích mládeže. Práce s dětmi je náročná po všech stránkách, zvláště pak v období lockdownu. Věřím, že vysoká motivace, píle a pozitivní vzory v klubech přinesou v blízké budoucnosti výborné sportovní výsledky a medaile,“ uvedl primátor Jiří Svoboda.

„Město dlouhodobě podporuje činnost fotbalové a hokejové akademie. Letos poprvé uzavíráme memorandum také s tou volejbalovou. Jak známo, místní klub patří mezi špičky v České republice a věnuje se také individuálnímu rozvoji talentů i na mimoklubové úrovni,“ řekl náměstek primátora Viktor Vojtko.

Za Fotbalovou asociaci ČR smlouvu podepsal předseda Martin Malík a místopředseda Zdeněk Zlámal, za SK Dynamo výkonný ředitel Martin Vozábal. Za Český svaz ledního hokeje, z.s. prezident svazu Tomáš Král a za HC České Budějovice, z.s. prezident Správní rady Roman Turek. Za Český volejbalový svaz přidal svůj podpis předseda svazu Marek Pakosta a za Volejbalový klub České Budějovice, z.s. generální manažer Robert Mifka.

Napsal(a) Renáta Kollarczyková | Tisková zpráva