Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Daniel Pekař se chce zasadit o větší propagaci fotbalu na OFS Tábor

 
středa, 14. dubna 2021, 09:56

Tábor – Do voleb na OFS Tábor evidují 13 uchazečů o práci ve výkonném výboru. Mezi kandidáty čtvrteční valné hromady je několik ostřílených funkcionářů, známých fotbalistů (třeba kapitán Táborska Navrátil), ale i fotoreportér Jihočeského fotbalu a Táborského deníku Daniel Pekař (26).

Pekaře navrhl na kandidátku do výkonného výboru oddíl SK Tučapy. „Jako dlouholetý nadšenec, fanoušek a fotograf nejen fotbalu, ale sportu jako takového, jsem se rozhodl kandidovat na člena OFS Tábor. Chci pomoct vymýtit vše, co fotbalu škodí a být tak součástí proudu, který se pere za modernizaci, odbornost, systematičnost, a především slušnost ve fotbale,“ prozradil důvody své kandidatury.

Důvěru delegátů by si rád získal nabídkou tolik chybějící propagace okresních soutěží v médiích a na sociálních sítích. Nápad zaujal i na půdě OFS. „Zdeněk Krátký tuto možnost přivítal. Okresní fotbal by se mohl daleko více zviditelnit,“ zdůraznil Pekař, že by se rád zapojil i v tolik důležité péči o mládež a marketingových akcí.

O předsedu Anděl, Skalák a Maruška

Do boje o předsednický post jde hned trojice kandidátů. Nejvíce ze všech okresů. Velkým favoritem je obětavý funkcionář FC MAS Táborsko a před sloučením Spartaku Sezimovo Ústí František Anděl (63), jenž byl dlouholetým úspěšným předsedou Sportovně technické komise OFS.

Post šéfa okresu bude obhajovat Josef Skalák (51). Ve vedení stojí už deset let. Třetím kandidátem je hlavní zástupce jihočeské iniciativy F-evoluce Tomáš Maruška (40), který aktivně objíždí všechny jihočeské okresy a bojuje za očistu fotbalu proti všem „Berbrovcům“. Jeho předsednické ambice však výrazně pošramotila kauza software, o které podrobně píše týdeník Euro (zde).

Valná hromada OFS Tábor se koná ve čtvrtek 15. 4. od 17 hodin ve Společenském centru Universita v Táboře, Vančurova 2904.

Průběh volební VH v Táboře a také v Prachaticích můžete sledovat on-line prostřednictvím portálu Jihočeský fotbal.

Kandidáti do VV OFS Tábor

Kandidáti na předsedu: Josef Skalák, František Anděl, Tomáš Maruška

Kandidáti do VV: Jan Dvořák, Josef Blažek, Jan Petrů, Michal Křepelka, Jana Šplíchalová, Michal Hojdar, Antonín Hořejší, Zdeněk Fořt, Jakub Navrátil, Albert Oláh, Daniel Pekař, František Anděl, Zdeněk Krátký

Kandidáti do ORK: Ladislav Šebek, Petra Švábová, Jan Švec, Petr Včelák

Napsal(a) Redakce | Foto Lukáš Novák