Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko začne tento týden trénovat

 
pondělí, 22. března 2021, 17:10

Táborsko – A tým FC MAS Táborsko, v jehož řadách se objevilo onemocnění Covid-19 a tím pádem hygiena na mužstvo uvalila karanténa, se pomalu vrátí ke kolektivnímu tréninkovému procesu.

Podle trenéra Miloslava Brožka začne tým hromadně trénovat ve středu, nebo ve čtvrtek a čeká ho extrémně krátká doba na to, aby se připravil na nedělní domácí utkání s Chrudimí (28. března 16.00). Hrát se původně mělo u Jordánu v neděli 14. března.

„Náš tým by se dal rozdělit na tři skupiny: na hráče, kteří měli Covid už loni, na ty, co ho prodělali teď, a na ty, co ho dosud neměli. Tyto skupiny se budeme snažit od sebe co nejvíce oddělovat. I v době karantény zdraví hráči plnili individuální tréninkové plány, ale taková příprava je v zásadě velmi omezená. Skupinový trénink nic nenahradí,“ uvedl Miloslav Brožek.

Hlavní trenér nedokáže odhadnout, v jakém fyzickém stavu mužstvo po karanténě bude. Zápasy přitom půjdou rychle za sebou. Po Chrudimi se Táborsko vydá už na Velký pátek 2. dubna do Ústí nad Labem a pak ho ještě čeká domácí dohrávka s posledním Vyšehradem.

S Vyšehradem 7. dubna doma

FC MAS Táborsko sehraje mistrovské utkání s FC Slavoj Vyšehrad v náhradním termínu ve středu 7. dubna 2021 se začátkem v 16:30 hod. (Původně se mělo hrát v neděli 21. 3. 2021.)

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková