Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

OFS Č. Budějovice cílí na marketing. Nová komise pracuje na plné obrátky

 
čtvrtek, 11. března 2021, 19:44

České Budějovice – Nová komise vznikla na okresním svazu z iniciativy místopředsedy současného výkonného výboru Libora Šolce a Michala Průchy z portálu Jihočeský fotbal. Za cíl má zvýšit renomé okresního fotbalu nejen po sportovní, ale také po společenské stránce. Do komise se zapojily zcela nové tváře, které mají bohaté zkušenosti, chuť a elán pomoct okresnímu fotbalu.

Projektová a marketingová komise, jež by do budoucna mohla působit i nad rámec okresu, byla založena v lednu 2021 a za ten krátký čas stihla udělat velký kus práce. Právě teď končí řada dotačních programů a to byl i jeden z jejích úkolů, aby nachystala na druhou polovinu roku několik akcí a zažádala o podporu na sportovní činnost i tam, kde se o to dosud nepokusila.

V rámci letní přípravy připravila pro kategorii staršího a mladšího dorostu a starší žáky jednodenní letní turnaje před startem sezony pod názvem Pohár města Českých Budějovic. Novinkou budou dovednostní soutěže pro mládežníky z celého okresu. Dojde i na muže a oživení okresního poháru o zajímavé a hodnotné ceny pod názvem Svátek okresního fotbalu. Vše za účasti médií a regionální televize. Na své si přijdou veteráni i fotbalistky.

V čele stojí žena

Nové komisi předsedá Michaela Vrábková z TJ Nová Ves. Dalšími členy jsou badatelstvím pohlcený Jiří Propš (Akra ČB), rozhodčí Luboš Zabilka, který má s pořádáním soutěží či turnajů bohaté zkušenosti, a novinář a historik Michal Průcha, 16 let provozující portál Jihočeský fotbal. Nejzkušenějším bardem je však Miloslav Varady, někdejší finanční ředitel JČE a bývalý předseda představenstva SK Dynamo Č. Budějovice, který zblízka sledoval fotbalový růst Poborského, Latky, Sivoka a Lafaty. „Nabídka mě potěšila a moc rád přispěju zkušenostmi, radou a kontakty,“ říká s nadšením bývalý čelný představitel černobílých.

„Jsme teprve na začátku. Po skončení pandemie bychom také rádi začali s oslovováním reklamních partnerů,“ uvádí Michaela Vrábková, vedoucí pětičlenné propagační party, která nezapomíná ani na historii. Založila Síň slávy OFS České Budějovice. Ta bude sloužit k ocenění osobností, dlouholetých činovníků či mimořádných hráčů. Můžeme prozradit, že napoprvé dojde na trojici úzce spojenou s ledním hokejem a samotná nástěnná plaketa poputuje až do Ameriky. „Pokusíme se do budoucna vyjednat na magistrátu, aby ocenění předával sám primátor města,“ doplňuje Průcha, že akce ještě získá na významnosti.

Napsal(a) OFS České Budějovice | Tisková zpráva | Foto Miloslav Kusbach