Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve třetím utkání Tipsport ligy Táborsko remizovalo s Hradcem Králové 1:1

 
čtvrtek, 14. ledna 2021, 11:27

Praha – V závěrečném střetnutí zimního turnaje (se Spartou B 1:3 a s Duklou 3:3) narazili Táborští na hradecké votroky, kteří do svého prvního zápasu v Horních Počernicích nastoupili s mladíky a hráči na testech. Podzimní lídr druhé nejvyšší soutěže se rozešel s Táborskem smírně.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Znovu jsme prostřídali řadu hráčů, kteří jsou u nás na testech. Rozhodujeme se, kteří tu zůstanou. Do utkání s Hradcem jsme šli s tím, že chceme uspět. Začali jsme aktivně. Dobře jsme napadali soupeře, náš projev byl velmi slušný, co se týče organizace hry i dynamiky. V rámci přípravy to byla výborná prověrka. Hradec nastoupil s několika mladíky. Mrzí mě, že nám rozhodčí neuznal druhý regulérní gól, žádné porušení pravidel jsem tam neviděl. Rozhodnout mohl i Plachý, který byl sám před bránou. Inkasovali jsme z brejku po chybě Moralese. V zásadě jsem s výkonem týmu spokojen, ale výsledek mohl být lepší. V pátek sehrajeme mezi sebou modelové utkání. Už s námi nejsou hráči Brito a Fernandes. Někteří další hráči jsou k nám na cestě, věříme, že pro jaro vybereme ty nejlepší. Jsme velmi aktivní na přestupovém trhu, protože potřebujeme přivést hráče středního věku 25+, který bude chtít bojovat za Tábor. Uvidíme, zda se to podaří. Není to jednoduché, ale i tento tým má svou tvář a sílu. Začátek přípravy se mu poměrně povedl.“

FC Hradec Králové - FC MAS Táborsko 1:1 (0:1)

Branky: 77. Baďura – 2. Zezula. Rozhodčí: Dorušák – Horák, Antoníček. ŽK: 58. Leibl – 55. R. Nielsen, 84. Liepa, 90+2. Penc (TAB).

Hradec: Mach – Mahr, Čech, Král (46. Leibl), Novotný – Kodeš (46. Soukeník), Samko (46. Kosař) – Záviška (60. Baďura), Kejř, Doležal (46. Zaradny) – Vašulín (46. Prekop).

Táborsko, 1. poločas: Slávik (46. Zadražil) – Pavlík, Dybala, Navrátil, Janošík – B. Nielsen – Zeronik, Icha, Boula, Zezula - R. Nielsen.
Od 60. minuty: Zadražil – Morales, Penc, Minkevics, Holiš – Vozihnoj, Kader Touré, Liepa, Plachý – Čapek, Pinc.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková