Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve druhém duelu v Zimní Tipsport lize s Duklou uhrálo Táborsko bod

 
neděle, 10. ledna 2021, 20:39

Praha – Škoda. FC MAS Táborsko inkasoval ve druhém utkání Zimní Tipsport ligy s Duklou Praha vyrovnávací gól dvě minuty před koncem. Zápas skončil remízou 3:3. Oba týmy do zápasu vyslaly řadu mladíků či hráčů na testech.

V jihočeském týmu jsou na zkoušce mj. dva zajímaví Dánové, dvojčata Nielsenové, jejichž dědeček byl trenérem dánské reprezentace při vítězném Mistrovsví Evropy 1992.

Táborsko šlo do vedení utěšenou ranou Moralese zpoza vápna – 0:1. Dukla srovnala tečovanou střelou Ulmanna – 1:1. Po rohém kopu pěkně zamířil Penc, který trefil levý vingl – 1:2.

U dalšího gólu vše opět začalo po rohovém kopu. Hráč Dukly Krunert si naskočil a hlavičkou překonal vše před sebou – 2:2. Vedení Táborska zařídil pohotovou ranou mezi velkým a malým vápnem Boula – 2:3. Jenže další rohový kop Dukly po tyčce dorážkou zužitkoval Nagy – 3:3.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Že jsme opět inkasovali těsně před koncem? To není zase tak podstatné jako to, že jsme si vytvářeli šance. Kromě tří branek jsme třikrát trefili tyč, jednou břevno a dvakrát jsme netrefili prázdnou bránu. Dobré výkony předvedli hráči Morales (Francie), Liepa (Lotyšsko), Brito (Nizozemí), Kader (Pobřeží slonoviny). Dobře se jevil dánský útočník Ruben Nielsen, který má za sebou angažmá v nižších soutěžích ve Spojených státech. Odvedli jsme lepší práci než se Spartou B, zápas rozhodně splnil účel. Teď si s vedením sedneme a s některými hráči na testech se rozloučíme, naopak, jiní se jeví jako posily pro jarní část soutěže. Další hráči na zkoušku ještě přijdou, hodně se jich tu střídá, jiní se na hřiště ještě nedostali, třeba Navrátil, nebo zraněný Schramhauser, Majka je v karanténě. Čeká nás ve středu třetí utkání Tipsport ligy s Hradcem Králové, pak v pátek sehrajeme modelové utkání mezi sebou.“

FK Dukla Praha – FC MAS Táborsko 3:3 (1:2)

Branky: 31. Brito (vlastní), 47. Krunert, 88. Nagy - 27. Morales, 34. Penc, 65. Boula. Rozhodčí: Petřík – Hurych, Leška

Dukla: Šťovíček – Nagy, Fišl, Kovernikov – Kozel, Krunert, Studnička, Trávníček – Ullman, Faleye, Hadaščok. Střídali: Čížek, Sklenář, Houha, Villaseca, Mentberger.

Táborsko, 1. poločas: Slávik (46. Pecháček) – Morales, Penc, Holiš, Brito – Vozihnoj, Kader, Liepa, Plachý – Pinc, Čapek.
2. poločas od 58. minuty: Pecháček - Fernandes, Dybala, Minkevics, Havrda – Větrovský, Boula, Benjamin Nielsen, Zeronik, Icha, Zeronik – Ruben Nielsen.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama