Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kromě řady tréninků čeká na Roudenské kvarteto zápasů

 
úterý, 5. ledna 2021, 18:08

Roudné - Jestli to epidemická situace dovolí, zimní příprava roudenského A-mužstva by měla zahájit v úterý 12. ledna 2021.

Podzimní nesehraná utkání I. A třídy jsou na pořadu již od konce února. Na zimní dril bude mít tým trenéra Marcela Tomáška měsíc a půl. „Příprava je upravená a zkrácená o měsíc. Lepší je začít soutěž dříve než hrát přátelská utkání a stále jenom trénovat. Celý rok jsme trénovali a odehráli minimum soutěžních utkání. Program doznal minimum změn, protože jsme doufali v brzký začátek soutěže. Budeme trénovat třikrát týdně plus víkendový zápas,“ říká k náplni nadcházející přípravy Tomášek.

Kvarteto zimních zápasů sehrají malšané na čtyřech různých umělkách. První dva soupeři budou z krajského přeboru, další z I. A třídy. Generálku absolvují zelenobílí s Hlubokou na Složišti, kde by měli sehrát dvě domácí mistrovské dohrávky s Olešnicí a Sousedovicemi.

Program přípravných zápasů

23.1. 14.00  Český Krumlov  (UMT  Č. Krumlov)

30.1. 13.00 Lažiště (UMT Prachatice)

13.2. 18.00 Slavia ČB (UMT Třeboň)

20.2. 13.00  Hluboká (UMT Složiště)

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Petr Tibitanzl