Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Příprava bude jen o trénincích, říká kouč Písku Nousek

 
pondělí, 4. ledna 2021, 23:22

Písek - Původně avizovaný start zimní přípravy třetiligového A-týmu FC Písek v novém roce se přesouvá na úterý 5. ledna 2021.

Příprava bude extrémně krátká, navíc současná opatření, která platí minimálně do 10. ledna, nedovolují hrát přípravná utkání.

„Samozřejmě to bude jen o trénincích. Přípravné zápasy bohužel nepřipadají v úvahu. Máme výjimku od hygieny za přísných podmínek jen na tréninky. No a budeme čekat, s čím přijde FAČR ohledně spuštění soutěže,“ uvedl pro klubový web kouč Milan Nousek ml., že si úvodní soupeře během zimního drilu může škrtnout.

V příštím týdnu měli Písečtí sehrát na vlastní umělce hned dvě přípravná utkání. Nejprve s devatenáctkou Dynama ČB (6. 1.) a následně s divizním Lomem (9. 1.).

Pokud to zlepšení stavu dovolí, mohlo by se uskutečnit až třetí domácí střetnutí s Katovicemi, které je na pořadu ve středu 13. ledna od 18 hodin. Záležet bude na vývoji epidemie covidu-19 v České republice, který ani s příchodem nového roku neslábne…

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle