Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jednoznačná výhra Katovic nad Juniorem. Na další zápasy dojde až v novém roce

 
sobota, 19. prosince 2020, 20:06

Strakonice - Poslední přípravný zápas letošního kalendářního roku sehrály na strakonické umělce celky Katovic a domácího Junioru.

„Katovice byly po celý zápas lepším týmem, my jsme měli jen několik pětiminutových pasáží, kdy jsme podnikali rychlé protiútoky, ale bez střelby na branku,“ hodnotil přípravu vedoucí strakonického Junioru Jiří Cibulka.

Katovice zahrozily v 15. minutě Davidem Bálkem, jehož tvrdou střelu z vápna Lízal vyrazil a zlikvidovat dokázal i dorážku Uhra. Ve 25. minutě dostal Chylík ideální přihrávku do vápna a zakončil nekompromisně „pod lať“. Za osm minut dal po rohovém kopu Uher hlavou na 2:0. Ve 37. minutě předvedli hosté pěknou kombinaci, když vyplul za obranou Kotrba a přesně zakončil - 3:0. Minutu před pauzou nabídli domácí Katovicím hodně lacinou branku, čehož využil Uher a do prázdné branky zvýšil na poločasových 4:0.

Do druhého poločasu trenér Junioru vyslal postupně do hry šest mladíků z dorostu a nevedli si špatně. Do koncovky se ale dostali jen Katovičtí, za které nastoupil navrátilec Rejšek ze Stř. Hoštic V 54. minutě Kadula trefil z přímého kopu z 20 metrů spojnici. Skóre dovršil na konečných 5:0 Kadula.

Junior A – Junior dorost 6:0 (1:0)

Góly: Nosek 3, Sládek 2, Čapek. Hráno 12. 12. 2020.

Junior A: Lízal – Kočí, Šimek, Říha, Peroutka – Němeček, Funda, Sládek, Čapek – Zoubek – Nosek. Střídali Petráň, Uhříček a Zelenka.


SK Otava Katovice – Junior Strakonice 5:0 (4:0)

Góly: Uher 2, Kotrba, Kadula, Chylík. Rozhodčí: Dunovský - Cimrhanzlová, Frček. Rohy: 10:2. Střely na branku: 9:1 Hráno 17. 12. 2020.

Junior: Lízal (46. Uhříček) – Kočí, Šimek, Říha, Peroutka (65. Pavlík) – Nosek (80. Viktora), Krýsl (45. Brož), Čapek, Němeček (75. Hlava), Petráň (46. Mička) – Máška (60. Novák).

Katovice: Švehla (46. Provazník) – Hromíř, Cibulka, Janoch, Chylík – Lukáš Bálek, Kahuj, Kotrba, David Bálek – Požárek, Uher. Dále střídali Repa, Kadula a Rejšek.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle