Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko počtvrté v řadě prohrálo

 
čtvrtek, 3. prosince 2020, 17:33

Jihlava – Ani na Vysočině s Jihlavou A tým FC MAS Táborsko v dalším mistrovském utkání FNL neuspěl. Domácí tým vyhrál 2:1 a Táborsko utrpělo čtvrtou porážku v řadě.

Zápas na stadionu v Jiráskově ulici se pro Jihočechy vyvíjel příznivě. Po hezké akci Majky a přiťuknutí Musiola pohodlně zblízka skóroval Vozihnoj – 0:1.

Jenže za dvě minuty bylo srovnáno, když hosté nepokryli dlouhou standardku z levé strany, míč propadl za obranu a slávistický mladík Červ prokázal svůj talent bezvadným zakončením – 1:1. Jihlava do poločasu duel otočila, po centru Křišťála obrana neuhlídala nabíhajícího Shudeiwu a ten se střelecky prosadil – 1:2.

S letošním rokem se táborské mužstvo rozloučí v neděli 6. prosince, kdy hostí od 13.30 hodin doma na Kvapilce tým pražské Dukly.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Až na situaci domácích z druhé minuty, která zaváněla gólem, jsme byli prvních třicet minut lepším týmem. Náš výkon jsme završili pěkným gólem, ale bohužel jsme nechali soupeře brzy vyrovnat. Tu standardní situaci jsme měli ubránit. To byl podle mého názoru klíčový okamžik zápasu. Jihlava přidala druhou branku a pak se ve druhém poločasu zatáhla a chodila do brejků. Nám hra do plných moc nesvědčí. Více nám vyhovuje, když soupeř hru otevře. Myslím si, že utkání rozhodl první poločas, kdy jsme měli dát více než jednu branku. Druhé inkasované brance předcházela naše zbytečná ztráta míče ve středu hřiště, kterou soupeř potrestal. Utkání jsme si prohráli sami. Teď nás čeká doma Dukla. Porazit ji je smělé přání, ale musíme se o to pokusit.“

FC Vysočina Jihlava – FC MAS Táborsko 2:1 (2:1)

Branky: 32. Červ, 43. Shudeiwa – 30. Vozihnoj. Rozhodčí: Franěk – Kotalík, Pečenka. ŽK: 4. Arroyo, 61. Červ – 14. Vozihnoj, 59. Boula, 71. Navrátil, 73. Dybala. Bez diváků.

Jihlava: Číž – Křišťál (66. Svoboda), Štefánek, Vlček, Peřina (82. Tureček) – Lacko, Červ – Arroyo, Shudeiwa (88. Klobása), Smejkal – Vedral.

Táborsko: Slávik – Icha (70. Dybala), Penc, Navrátil, Havrda – Vozihnoj (63. Tolno), Kučera, Boula (75. Schramhauser), Plachý (63. Čapek) – Majka, Musiol (75. Provazník).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková