Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Krajské soutěže se spustí v únoru, KFS přispěje na umělky

 
středa, 2. prosince 2020, 20:46

Jihočeský kraj – Fotbalový život v jihočeských soutěžích se naplno rozjede v únoru 2021. Zatímco v minulém roce se v krajském přeboru odehrálo kvůli epidemii pouhých osm mistrovských zápasů, v tom nadcházejícím si účastníci vše vynahradí. Bude se dohánět manko z podzimu.

VV KFS Jihočeského kraje schválil na svém posledním zasedání novou termínovou listinu soutěží na jaro 2021. Na první dohrávky v krajském přeboru dojde už o víkendu 6. – 7. února 2021. Od 9. kola pak následuje zbytek nedohraného podzimu.  Podobný scénář mají i další soutěže v kraji. V I. třídách také přijdou na řadu nejprve chybějící utkání (v termínu 20. – 21. února 2021) a po nich najedou na další kola.

Kluby se mohou dohodnout na změně. A to nejpozději sedm dní před termínem střetnutí a STK je schválí bez poplatku. „STK žádá oddíly o maximální součinnost a akceptování případných změn termínů nebo času,“ píše ve zprávě její předseda Vladimír Eibl. Termíny nesehraných zápasů lze odehrát po dohodě oddílů do 25. 3. 2021.

Většina zápasů by se měla uskutečnit na umělých trávnících. Krajský svaz se na tom bude finančně podílet. „V případě sehrání mistrovského utkání „podzimní části“ na UMT bude pořádajícímu oddílu vzhledem ke zvýšeným nákladům z důvodů COVID-19 poskytnut mimořádný příspěvek 1.000 Kč/zápas,“ uvádí STK. Příspěvek bude oddílům vyplacen po skončení dohrávek.

Náročný jarní program skončí poslední červnový víkend, kdy je na pořadu závěrečné kolo krajského přeboru a I. tříd.

Start podzimní sezóny 2021/2022 bude určen až dodatečně podle vývoje zdravotní situace. Předpokládaný termín losovacího aktivu je ve čtvrtek 1. 7. 2021.

Seznam dohrávek A – H

Dohr. KP - přehl.  A  Táborsko B/ČK, Junior Str./Třeboň,  So. Sez.Ústí/Blatná,  Olešník/Lažiště
Dohr. IA+IB - přehl. B  Sousedovice/N.Ves,  Met. Tábor/Slavia ČB, Chvalšiny/ D. Dvořiště                Lhenice/K.Újezd,  Stachy/Bělčice,  Milevsko B/Planá,  Jistebnice/Čížová Třeboň B/D. Bukovsko,  Studená/Třebětice,  Lomnice/Neplachov,  Buk/N. Bystřice
Dohr. IA+IB - přehl. C  Slavia ČB/Loko ČB, Dříteň/Lhenice, N. Bystřice/Třebětice
Dohr. KPSD+MD- přehl. D Netolice+Vitějovice/ČK
Dohr. A+B dor.- přehl. E Mladé+Č. Dub/Hluboká,  Blatná/Vacov
Dohr. KPSŽ+ MŽ - přehl. F Hradiště/J.Hradec
Dohr. IASŽ+ MŽ - přehl. G Ševětín/T.Sviny
Dohr. KP st. a ml. přípravek - přehled H Jun.Strakonice/Blatná

Napsal(a) Redakce | Foto Ján Honza
 


 

Reklamní sdělení

Reklama