Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Miloslav Brožek: Líšeň má zkušené mužstvo, ale záležet bude na tom, jak budeme hrát my

 
pátek, 27. listopadu 2020, 12:50

Táborsko – Poslední listopadovou sobotu od 13.30 hodin opět bez diváků hostí FC MAS Táborsko ve Fortuna: Národní lize SK Líšeň. Tomuto brněnskému celku se daří a v tabulce je na 3. místě a má 18 bodů. Táborsko po dvou prohrách potřebuje zabrat a připsat si další body.

Trenér FCT Miloslav Brožek má o soupeři dostatek informací. „Je to mužstvo, které se umí během zápasu přepínat do různých herních systémů, ale daleko více bude záležet na tom, jak budeme hrát my,“ míní Miloslav Brožek.

Trenér v dobrém slova smyslu varuje před kvalitou líšeňského mužstva, které má ve svém středu řadu exligistů či druholigových zkušených hráčů – střelec Silný, středopolař Szotkowski, dirigent hry a exekutor standardních situací Málek, kapitán a stoper Ševčík, krajní „pily“ Pašek a Lutonský atd.

Způsob hry v utkání zřejmě určí i terén. Ten bývá na konci podzimu tvrdý, přemrzlý ranními nízkými teplotami. „Týmy na těchto terénech upřednostňují válku, velký boj, ale my chceme vnést do hry i kombinaci, technický fotbal. V Třinci nás k tomu soupeř nepustil,“ uvedl trenér Brožek, který věří, že v silách jeho týmu je zápas doma zvládnout.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař