Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třinec porazil Táborsko dvěma góly v závěru zápasu

 
čtvrtek, 26. listopadu 2020, 11:03

Třinec – A tým Táborska podruhé za sebou ve FNL prohrál. Tentokráte odevzdal body po tuhém boji na stadionu Rudolfa Labaje v Třinci. Dvakrát inkasoval až v samotném závěru utkání, což je pro hosty škoda. Každý bod do tabulky se počítá. Třinečtí se radovali z prvního domácího vítězství. Jihočeši v sobotu 28. listopadu budou od 13.30 hod. hostit Brno-Líšeň.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Proč jsme dvakrát v závěru inkasovali? Neuhlídali jsme domácí celek, který měl tlak celý druhý poločas. Myslím si, že naši defenzivu ovlivnilo, že kvůli zranění musel v poločase odstoupit kapitán Navrátil, který dostal loktem od soupeře, měl oteklý obličej a podezření na otřes mozku. Byl to těžký, fyzicky náročný zápas, v němž jsme až na těch pár minut úspěšně odolávali. Jsou to další ztracené body, mrzí nás to, ale musíme objektivně říct, že Třinec měl ještě před svými góly další dvě vyložené šance. Chtěli jsme zápas dotáhnout do remízy, ale nepovedlo se nám to. Dali jsme do hry celé srdce, ale na body to nestačilo. Týmu jsem za výkon poděkoval, hráli jsme na hranici svých možností, odvedli jsme dobrou práci. Prohráli jsme se vztyčenou hlavou. Musíme se teď soustředit na zbytek podzimu, nejdříve na sobotní domácí utkání s Líšní a bodovat. Soutěž je vyrovnaná. Každý může porazit každého.“

FK Třinec – FC MAS Táborsko 2:0 (0:0)

Branky: 87. Habusta, 88. Stáňa. Rozhodčí: Dubravský – Dresler, Podaný. ŽK: 8. Attah, 58. Hýbl, 69. Cienciala, 80. Habusta – 10. Navrátil, 86. Havrda.

Třinec: Pastornický – Celba, Gáč, Janoščín (C), Hýbl – Habusta, R. Vaněk I. (90+2. Foltyn) – Cienciala (90. Bolf), Weber (46. Stáňa), Javůrek (55. Samiec) – Attah (55. Akulinin).

Táborsko: Slávik – Dybala, Penc, Navrátil (46. Icha), Havrda – Plachý, Schramhauser, M. Kučera, Tolno (72. Vozihnoj) – Majka (81. Musiol), Čapek (87. Brabec).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama