Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kombinovaný a velmi mladý tým Táborska podlehl Dynamu 0:2

 
sobota, 14. listopadu 2020, 09:35

České Budějovice – V době reprezentační pauzy sehráli SK Dynamo České Budějovice a FC MAS Táborsko přípravný zápas.

Černobílí zvítězili na Střeleckém ostrově 2:0, když se nejprve po akci z levé strany hezkým volejem trefil Mészáros, pak Dynamo neproměnilo penaltu po faulu Brabce (van Buren trefil břevno). Druhá branka Dynam padla se štěstím. Penc nechtíc tečoval ránu Valenty a ta zapadla za záda Pecháčka.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Upřímně musím říct, že výsledek pro mě není až tak důležitý. Nastoupili jsme s velmi mladým týmem, kdy jsme do zápasu postavili hráče B týmu, ze staršího a mladšího dorostu. Cílem nebylo nedostat mnoho gólů, a to jsme splnili. Ze Soběslavi jsme povolali Pavlíka, z Lomu Kadlece, hrát měl i kapitán béčka Mácha. Minuty proti první lize si připsali hráči ročníku 2004 Kotrč a Fulei, pro něž je to velká zkušenost. Nemohli jsme do zápasu postavit stejné hráče jako proti Vyšehradu, byli by přetížení. Řada hráčů proto dostala volno: Kučera, Slávik, Tolno, Plachý, jiní jsou zraněni: de Almeida, Janošík. Takto jsme byli jakž takž Dynamu konkurenceschopní. Jsme rádi, že jsme Dynamu splnili roli sparingpartnera a naši mladí hráči si osahali velký fotbal.“ 

SK Dynamo České Budějovice – FC MAS Táborsko 2:0 (1:0)

Branky: 20. Mészáros, 57. Valenta. Rozhodčí: Pečenka – Vrchota, Albert.

SK Dynamo: Vorel – Kladrubský, Havel, Králik, Skovajsa – Čavoš, Javorek – Jánošík, Mészáros, Mršič – Van Buren.
2. poločas: Vorel – Čolič, Talovierov, Havel, Novák – Čavoš, Valenta – Ekpai, Brandner, Jánošík (58. Kalousek) – Bassey.

Táborsko: Zadražil (46. Pecháček) – Pavlík (60. Boula), Penc (85. Kotrč), Brabec (71. Navrátil), Kadlec (60. Icha) – Vozihnoj (81. Hájek), Schramhauser, Dumbrovský (60. Majka), Provazník (83. Fulei) – Římanek (71. Dybala), Musiol.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle