Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dominik Kodras se stal kondičním trenérem hokejové reprezentace

 
sobota, 31. října 2020, 19:35

České Budějovice – Roudenský fotbalista Dominik Kodras (27) se věnuje se svým týmem Staca trénování profesionálních sportovců. Ve čtvrtek se mu splnil sen. Po roce plodné práce byl vybrán za kondičního a silového trenéra českého hokejového nároďáku!

Dominik Kodras se trénování věnuje přes čtyři roky, po loňské stáži v Americe se specializuje na profesionální sportovce. S týmem Staca, v němž jsou mj. Kamil Hajdušek či David Skřivánek, připravovali řadu známých tváří z hokeje či fotbalu –  Jiří Novotný, Milan Gulaš, Roman Will, Jiří Kladrubský, Jindřich Staněk, Nicolas Penner, Josef Talafous, Martin Michek, Lukáš Pokorný, Petr Kváča, Luboš Rob, Dominik Kubalík, Jan Růžička a další.

Po podepsání smlouvy na hokejovém svazu se Kodras posunul o další level výš. „Tímto bychom chtěli poděkovat všem našim kamarádům z řad hokejistů! Bez vaší pomoci a výkonů na ledě by to nebylo možné! Díky za vše, kluci!“ napsal Dominik Kodras za celý tým na instagramu.

„Je to neskutečná čest, odpovědnost a výzva. Byť bychom měli jen svou troškou pomoci k jakémukoliv úspěchu národního týmu, bude to to největší ocenění,“ doplnil Dominik, který bude muset oželet fotbalové povinnosti v Malši u trenéra Marcela Tomáška.

Nové a konkrétní úkoly u hokejové reprezentace bude Dominik Kodras probírat s trenérem Filipem Pešánem na nedělním srazu realizačního týmu. První velkou akcí podstoupí hned na začátku listopadu na turnaji Karjala v Helsinkách, kam český tým odletí už v pondělí. Do prvního turnaje série Euro Hockey Tour v sezoně vstoupí ve čtvrtek od 13.30 hodin duelem se Švédskem.

Napsal(a) Redakce | Foto Staca
 


 
Reklama