Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kvalifikace Ondrášovka Cup 2020/21 přinesla táborskému týmu U9 postup do finále

 
pátek, 23. října 2020, 12:42

Táborsko – Už loňský ročník se Táborským podařilo přes dvě kvalifikační kola postoupit do hlavního turnaje Ondrášovka Cup v kategorii U8. Pro kluky byla po této zkušenosti velká motivace se znovu probojovat na hlavní turnaj a účast si zopakovat.

To, že postoupit nebude jednoduché, jsme věděli již po losu kvalifikace, ale kluci se soupeřů nezalekli a věřili ve své schopnosti a dovednosti. V prvních zápasech turnaje jsme ale spíše než se soupeři bojovali s naší velkou nervozitou. Po neúspěšném vstupu do turnaje, kdy jsme trošku smolně prohráli s JFA České Budějovice, jsme věděli, že pokud chceme postoupit, nesmíme již zaváhat. V této těžké situaci se kluci nevzdali, a když se k velké bojovnosti přidalo trošku štěstí, tak se podařilo „uhrát“ celkově druhé místo, čímž si kluci zajistili postup do jarního finále.

Pro kluky je tento výsledek velkou odměnou za to, jak celkově k fotbalu přistupují, jak fotbalem každý den žijí. Za trenéry musím prohlásit, že s takovou partou kluků je radost pracovat a máme pro ně pouze slova chvály.

To, že jsme jediný tým z jihočeského kraje v kategorii U9, kterému se podařilo probojovat na hlavní turnaj, je toho důkazem. Na závěr bych rád poděkoval i rodičům kluků za to, že vedou své děti ke sportu a jak je v jejich sportovní činnosti podporují. Je to i jejich úspěch.

Výsledky FCT U9:

- JFA České Budějovice U9 3:4

– SK Benešov U9 8:6

– 1.FK Příbram U9 3:12

– SK Dynamo České Budějovice U9 10:1

– SK Petřín Plzeň U9 8:1

– FC Vlašim U9 12:0

– FC Kohouti Rokycany U9 9:2

Sestava FCT: Vojtěch Čadil, Vojta Jelen, Jakub Hubáček, Matěj Šuléř, Václav Sedlák, Jan Kárník, Adam Dujmović, Marek Pospíšil, Karel Mráz. Trenéři: Petr Šuléř, Aleš Hubáček.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko
 


 

Reklamní sdělení

Reklama