Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Semice na Neumannovu trefu neodpověděly

 
úterý, 13. října 2020, 12:48

Nová Ves – V bojovném utkání mezi N. Vsí a Semicemi, které se hrálo bez účasti diváků, bylo šťastnější po výhře 1:0 domácí mužstvo.

Již ve 3. minutě zahrával domácí Neumann roh na zadní tyč, ale Holý netrefil centrovaný míč. V 7. minutě rozehrával Novák sérii čtyř rohů po sobě, ale hosté se ubránili. V 11. minutě kopali roh Semičtí, domácí odvrátili míč ven z pokutového území, tam jej napálil Holub, ale tečovaná střela skončila v rukou brankáře Bartizala. V 17. minutě hosté překopli domácí obranu a Pavel Keclík ve velké příležitosti trefil vyběhnuvšího Bartizala do pravé nohy. Zanedlouho střílel z trestného kopu opět Keclík vysoko nad.

Ve 25. minutě se domácí ujali vedení zásluhou Neumanna, který po krásné kombinaci Holého s Jiránkem předloženou nahrávku uklidil zpoza šestnáctky placírkou do šibenice. Na druhé straně trefil Holub přímý kop přímo do náručí Bartizala. Další velkou příležitost měl hostující Šourek, který v 39. minutě z přímého kopu poslal míč do šibenice, ale Bartizal dokázal nádhernou robinsonádou vyrazit na roh.

Do druhého poločasu nastoupily Semice s velkou snahou vyrovnat. Ve 49.minutě si na centr z leva naběhl P. Keclík, míč měl na dlouhou nohu a přestřelil domácí branku. Dvě minuty nato po centru Holuba minul domácí branku Šourek. V 60. minutě domácí vysunuli presink až do pokutového území soupeře, k míči se dostal Holý, ale nedokázal trefit odkrytou branku. V 75. minutě po faulu na Neumanna zahrával přímý kop Novák, ale nastřelil jen bránícího hráče.

V 87. minutě se Jiránek srazil s protihráčem a silně otřesen opustil hrací plochu, na které ho nahradil Seethaler. I přes podporu brankáře Dvořáčka, který se několikrát vydal na polovinu domácích, se Semickým nepodařilo překonat domácí obranu, a proto si odvezli nejtěsnější porážku.

TJ Nová Ves – FC AL-KO Semice 1:0 (1:0)

Branka: 25. Neumann. Rozhodčí: Ct. Novotný – Cigáň, Bumba. ŽK: 4:0 (Bartizal, Trejbal, Boháč, Holý). Bez diváků.

Napsal(a) Jiří Hošna st. | Foto Michaela Vrábková