Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko jede v sobotu do Prostějova

 
pátek, 25. září 2020, 11:36

Tábor – Na střední Moravu do úrodné Hané odjede v sobotu A tým FC MAS Táborsko k dalšímu druholigovému duelu. Od 16.30 hod. se Jihočeši utkají s 1. SK Prostějov. Prostějovské mužstvo má zatím na kontě dvě remízy (mj. s Duklou venku) a tudíž dva body. Táborsko ještě body nezískalo. O to větší má motivaci.

„Neberme to ale hraničně, až budeme body mít, koukneme se na tabulku. Zatím jsme body nezískali, ale to už je pryč. Do Prostějova pojedeme s cílem bodovat,“ uvedl trenér.

V sobotu se dá vlivem deště čekat těžší terén. „Zatím bylo sucho a dobré trávníky. V sobotu bude vlhko, počasí pod mrakem. Druhý poločas budeme asi dohrávat za šera, za nejasné viditelnosti, bude to specifický zápas,“ míní Miloslav Brožek.

Ten označil Prostějov za sympatický, silný tým, který umí dobře bránit. „V zápase jsou domácí favoritem, i oni budou chtít bodovat. Určitě si myslí, že nás musí porazit. Bude to kdo z koho. V obraně je osobností Schuster, ale Prostějovští tým omladili a hru zrychlili: Matoušek, Zikl z Brna, Zapletal, Kopřiva,“ řekl trenér Táborska.

Po minulém víkendu vládlo v mužstvu Táborska ještě v pondělí zklamání z toho, že nevyšel zápas s Ústím nad Labem. „Postupně se tým oklepal. Nálada je teď bojovná. Tréninkové nasazení bylo na výborné úrovni. Co mě trápí, je, že zatím jsme nemohli nastoupit v kompletní sestavě, ani v Prostějově to nebude jinak. Chybí nám stabilizace, každý týden nastupujeme s jinou sestavou, je to hodně náročné pro hráče i trenéry. Sehrávání nám schází,“ povzdechl si trenér. Po karetním trestu se mu vracejí Boula a Navrátil.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama