Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Slavnostní otevření sportovního areálu Soukeník

 
pondělí, 14. září 2020, 20:09

Sezimovo Ústí – Za účasti europoslankyně Radky Maxové, senátora Jaroslava Větrovského, náměstka hejtmanky Pavla Hrocha, starosty Sezimova Ústí Martina Doležala, místostarostky Sezimova Ústí Ludmily Svatkové, předsedy Jihočeského krajského fotbalového svazu Jan Jílka a Florina Cinazana, ředitele firmy Yanfeng Automotive Interiors Planá nad Lužnicí se v sobotu 12. září 2020 uskutečnilo otevření rekonstruovaného sportovního areálu Soukeník v Sezimově Ústí.

Investice přišla klub FC MAS Táborsko na 22 milionů korun. Projekt byl financován za podpory Města Sezimovo Ústí, Jihočeského kraje a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Areál především získal dvě nová travnatá hřiště, která jsou umístěna kolmo na krytou hlavní tribunu. Slavnostním dnem provázel ředitel klubu FC MAS Táborsko Josef Holub.

Program byl bohatý: turnaj mladších přípravek O pohár Petra Kreuzera (klání se budeme věnovat v samostatné zprávě), otevření hřišť, fotbalové utkání legend Spartaku MAS Sezimovo Ústí, jízdy na vozíku taženém psím spřežením (mushing), mondioring (demonstrace schopnosti psa, kvality jeho výcviku, umění psovoda a genetických vloh psa. Skládá ze tří disciplín: cviky poslušnosti, skoky, cviky obrany), prezentace partnerských firem CB Auto a Yanfeng Automotive Interiors aj. Vše završil koncert kapely Covertrio +.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko