Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Neprůstřelný Komárek asistoval, první hattrick je na světě

 
pátek, 4. září 2020, 12:20

Jihočeský kraj – Mimořádná střelecká produktivita zastihla útočníka Č. Krumlova Tomáše Taubera v taháku kola s Olešníkem. V souboji dvou nejlepších týmů nedohrané sezony se zaskvěl třemi góly. Blízko k hattricku měl Jaroslav Hadáček z Milevska, ale tyč byla proti.

Jediným vychytaným čistým kontem se mohl pochlubit pouze jankovský gólman Jan Komárek. Proti Týnu nejenže udržel nulu, ale výrazně se podílel na jediném gólu utkání. Po jeho dlouhém výkopu předběhl Popelka obránce Bočka a povedeným obloučkem přehodil možná zbytečně vybíhajícího brankáře Kubíka.

Rudolfov vsítil ve dvou zápasech tři góly a o všechny se postaral nebývale produktivní Radim Pouzar. Na Soukeníku dal oba ze standardek. Nejprve z trestného kopu, po hodině rozhodl z penalty. Ve středu zálohy jsou ve formě aktivní Václav Novák z Č. Krumlova a čimelický Marek Smetana.

Výkonem zaujal 44letý veterán Ivo Koníř, posila z Dukovan, bývalý Šebkův spoluhráč z Jihlavy, kde byl v roce 2000 součástí týmu, který vybojoval postup do 2. ligy. Třeboni vystřílel tři body Pavel Tůma. Dva zásahy si připsal také zmiňovaný Jaroslav Hadáček. Útočník Milevska se v Blatné prosadil dvakrát hlavou po přesných centrech.

K velkému výkonu si vypjaly Čimelice s ambiciózním Protivínem. O vítězství v okresním derby se zasloužil 35letý stoper Miloslav Bednařík, jenž hlavičkoval po rohu přesně do sítě. V zadních řadách Lažišť byl oporou Dominik Sedláček. Gólem a asistencí se prezentoval Zdeněk Kuna, třetí hráč v sestavě kola z krumlovské skvadry, která se postarala o impozantní výsledek předehrávky 2. kola.  

Nejlepší střelci: 3 - Jaroslav Hadáček (Milevsko), Tomáš Tauber, David Růžička (oba Č. Krumlov), Radim Pouzar (Rudolfov), 2 - Pavel Tůma (Třeboň), Jaroslav Sedláček (Milevsko)

Brankáři s nulou: 1 – Marek Hanus (Protivín), Michal Baka (Dražice), Petr Komárek (Jankov)

Ideální sestava 2. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Jan Komárek (Jankov)

Miloslav Bednařík (Čimelice), Dominik Sedláček (Lažiště), Zdeněk Kuna (Č. Krumlov)

Radim Pouzar (Rudolfov), Marek Smetana (Čimelice), Václav Novák (Č. Krumlov)

Ivo Koníř (S. Ústí)

Tomáš Tauber (Č. Krumlov), Jaroslav Hadáček (Milevsko), Pavel Tůma (Třeboň)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle