Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Debakl, propadák. Ledenice inkasovaly ve Studené osm gólů

 
úterý, 1. září 2020, 12:40

Studená – Hostující chyby a domácí jednoznačná partie. To je jednoduchý a jasný popis utkání druhého kola I. B třídy (skupina D) mezi Studenou a Slavojem Ledenice. Domácí Dvořák vstřelil šest gólů a řídil výhru Studené 8:2.

Na výsledku nic nemění ani fakt, že Ledenice stále doplácí na značnou marodku či jiné absence několika hráčů. V utkání udělaly plno chyb a domácí to tvrdě trestali. Hlavně rychlonohý Libor Dvořák, který se v zápase trefil rovnou šestkrát a před zaplněnou tribunou se v 82. minutě dočkal při střídání zaslouženého potlesku.

Ledenice měly několik zajímavých pasáží až ve druhém poločase za rozhodnutého stavu, kdy domácí ale evidentně polevili v koncentraci. Zdramatizování zápasu z toho nebylo. Studená před parádní návštěvou 200 aktivních diváků zaslouženě vyhrála o šest gólů a vede po dvou kolech soutěž o skóre před Třeběticemi a Českými Velenicemi.

„Bohužel se nám nepovedlo domácí překvapit. Do zápasu jsme šli s nějakými cíli, ale hned v 5. minutě inkasujeme po zbytečné chybě. Soupeř byl o třídu lepší, to se musí uznat. Studenou chválím za přístup a výkon. Naše individuální chyby jsou neomluvitelné. Studená hrála jednoduchý fotbal, kdy vše kopala dopředu. A bohužel to na nás platilo. Nepodařilo se nám zachycovat jejich nákopy za obranu, na což jsme tým upozorňovali. Druhý poločas domácí ubrali, ale ani tak se nám nepovedlo výsledek více zkorigovat. Ze zápasu se musíme poučit,“ uvedl trenér Ledenic Petr Volák.

FK Studená - TJ Slavoj Ledenice 8:2 (6:1)

Branky: Dvořák 6, J. Šimánek 2 - Princl, Fencl. Rozhodčí: Ryneš - Zajan, Šimek. ŽK: 5:1. Diváků: 200.

Studená: Kadlec - Dokulil, Bartoň (58. Péč), Maška (58. Doležal), M. Šimánek (76. Přibyl), Makovička, Staněk, Lindourek, Soukal, J. Šimánek, Dvořák (82. Krizan).

Ledenice: Mařík (46. Vítek) - Princl (56. V. Svoboda), Dudáček, Fencl, Volák - Čermák, Kadlec, Fošum, Kubec - Winkler, Šrajer (77. Hinterhölz).

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman